Sapphire RX 480 GPU Kullanımı %0 Sorunu

OğuzhanP

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Selamlar, yaklaşık 30 dakika önce montajını tamamladığım ekran kartının en güncel driverını indirip kurdum. Öncelikle BF1 oyununa girdim ve FPS değerlerine bakmak istedim çok fazla FPS drop yaşanıyordu bende sorunun GPU kullanımının %99 dan ani olarak %0 lara düştüğünü gördüm. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

İşlemci: İ5 3470
RAM: 8GB
GPU: Sapphire RX480 4GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilgisayarınızın arka planında çalışan gereksiz uygulamalar varsa kapatmanızı öneririm. Arka planda CPU'yu yoğun olarak kullanan uygulamalar varsa bize söyleyin.

Hocam bilgisayarınızın arka planında çalışan gereksiz uygulamalar varsa kapatmanızı öneririm. Arka planda CPU'yu yoğun olarak kullanan uygulamalar varsa bize söyleyin.
2 Saat öncesine kadar R7 250 ile gayet oynuyordum herhangi bir sıkıntı yoktu oyunlarda gereksiz programda çalışmıyor sadece oyun ve MSİ Afterburner programı çalışıyor yani virus 2 saatte girmiş olamaz diye düşünüyorum.

1.png
2.png
3.jpg

2 Saat öncesine kadar R7 250 ile gayet oynuyordum herhangi bir sıkıntı yoktu oyunlarda gereksiz programda çalışmıyor sadece oyun ve MSİ Afterburner programı çalışıyor yani virus 2 saatte girmiş olamaz diye düşünüyorum.
Öyleyse kartı aldığınız bayiye iade edin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı