Sapphire RX 570 Performansı

Bende onun bir tık alt modeli olan Pulse ITX var. BF5'de ultra ayarlarda 1080p de ortalama 70 FPS alıyorum. Metro Exodus'ta da ultra ayarlarda, hairworks gibi zamazingolar kapalıyken ortalama 65-75 FPS alıyorum. Aynı şekilde Shadow of The Tomb Raider'da, highest (en yüksek) ayarlarda ortalama 53 FPS aldım. Bence en azından önümüzdeki bir kaç yıl gayet yeterli bir kart.

RX 580 ve GTX 1060 1080P ultra ve 60 FPS için tasarlanan kartlardır. Yani çoğu oyunda 1080P ultra kartlarıdır demek yanlış olmaz. RX 570 ise RX 580'in bir alt modeli. O kartla 1080P'de oyunların çoğunu ultra'da oynayabilirsiniz. Bazı yeni çıkan oyunlarda da bir iki ayarı kısarak ultrada rahatlıkla oynayabilirsiniz. Yani iyidir.

Yavaş yavaş emekli olan bir karttır. Yani halen iş görür ancak önceki şah şahlı Ultra günlerini bırakmasına çok az kaldı. Ama tabi kötü bir kart olarak görmeyin, iyi kart ama biraz geri planda kalacaktır 1-2 seneye.

Yavaş yavaş emekli olan bir karttır. Yani halen iş görür ancak önceki şah şahlı Ultra günlerini bırakmasına çok az kaldı. Ama tabi kötü bir kart olarak görmeyin, iyi kart ama biraz geri planda kalacaktır 1-2 seneye.

Hele dur daha biz yeni aldık hemen emekli ettin kartı 😁 Birkaç ayarı yükseğe indirdiğin zaman hala iş görüyor özellikle gölge gibi çok önemli olmayan ayarlar bayağı FPS düşürüyor.

Ben 1050 TI ile bile FH4'te 2 tane ayarı High'a getirip (Kalanların hepsi extreme ve MSAA 8X) stabil 45 FPS'de oynuyorum. BF 5'te tek light quality'i high'a getiriyorum ve bir kaç sahne dışında 45 FPS oynayabiliyorum. PUBG'de ultrda stabil 50 FPS'i görüyorum. Ayar yapmayı bildiğinde 1-2 ayarı kısmayla 1050 TI ile bile 1080P ultrada 45 FPS oynayabiliyorum. En yeni oyunların bazıları dışında RX 570 1080P ultra için yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı