Sapphire RX 5700 XT Nitro+ Isınma Sorunu

Ekran kartı çöp filand değil ben kullanıyorum hiçbir sorun yok Nitro Rx 5700 XT .
reis gerçekten bu konu hakkımda endişem var hani perfonmans olarak amd ekran kartları nvidia toz yutturuyor ama bu seferde bazıları amd ekran kartları çok ısınıyor bazılarıda ısınmıyor diyor. Sizce nitro rx 5700 xt iyimidir alınmalımıdır

reis gerçekten bu konu hakkımda endişem var hani perfonmans olarak amd ekran kartları nvidia toz yutturuyor ama bu seferde bazıları amd ekran kartları çok ısınıyor bazılarıda ısınmıyor diyor. Sizce nitro rx 5700 xt iyimidir alınmalımıdır
Sleeping Dogs Define Editon'da full ultra ayarlı grafikte oynadım tam 7.5 saat boyunca 83 dereceyi gördü birde 144 hz monitörde oynadım 144 fps ile.

5700XT varken Nvidia tarafına o kadar para bayılmaya gerek yok. Ben de Rog 5700XT kullanıyorum.
Driver sorunlarıyla uğraştım başta.
Temiz kurulum yapınca sıkıntı yaşamadım.
Sonra tekrar sorunlar baş gösterdi. DP kablosunu değiştirdim, sorun kalmadı.
Şu an çok memnunum.
Evet Nvidia sorunsuz.
Ama pahalı.

5700XT varken NVIDIA tarafına o kadar para bayılmaya gerek yok. Ben de ROG 5700XT kullanıyorum.
Driver sorunlarıyla uğraştım başta.
Temiz kurulum yapınca sıkıntı yaşamadım.
Sonra tekrar sorunlar baş gösterdi. DP kablosunu değiştirdim, sorun kalmadı.
Şu an çok memnunum.
Evet NVIDIA sorunsuz.
Ama pahalı.

Benimki aslında Nitro + feya ROG değil easter gamers stream PC adlı oyun sistemi çıkardı çok uygun fiyatlı fakat ekran kartı ASUS TUF 5700 XT ve çok ısınıyor diyorlar

Benimki aslında Nitro + feya ROG değil easter gamers stream PC adlı oyun sistemi çıkardı çok uygun fiyatlı fakat ekran kartı ASUS TUF 5700 XT ve çok ısınıyor diyorlar

Tuf un yeni serisi hariç evet çok ısınma şikayeti var. Muhtemelen de eski seri olan geliyor hazır sistemde değiştirme yapabiliyorsanız farklı bir model ya da marka bakabilirsiniz.

Reis sisteminizin özelliklerini yazar mısınız bende Sapphire RX 5700 XT Nitro+ ekran kartıyla sistem kurmayı düşünüyorum
Kardeşim orda bir yazım hatası olmuş monitörü 144 hzye aldınmı kart 87-90 dereceyi görüyor 120 hz ayarda 83 dereceyi görüyor yalan yorum olmasın şimdi.
Kardeşim orada bir yazım hatası olmuş monitörü 144 hzye aldın mı kart 87-90 dereceyi görüyor 120 Hz ayarda 83 dereceyi görüyor yalan yorum olmasın şimdi.

Ryzen 5 3600
Sapphire Nitro RX 5700 XT
ASUS TUF Gaming X570 PLUS AM4 DDR4 ATX
Kingston 32 GB (4x8GB) HyperX Predator Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V XMP RAM
Aerocool KCAS 800W 12cm Fan 80+Bronze Güç Kaynağı (AE-KCAS800)

Kardeşim orada bir yazım hatası olmuş monitörü 144 hzye aldın mı kart 87-90 dereceyi görüyor 120 Hz ayarda 83 dereceyi görüyor yalan yorum olmasın şimdi.

Ryzen 5 3600
Sapphire Nitro RX 5700 XT
ASUS TUF Gaming X570 PLUS AM4 DDR4 ATX
Kingston 32 GB (4x8GB) HyperX Predator Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V XMP RAM
Aerocool KCAS 800W 12cm Fan 80+Bronze Güç Kaynağı (AE-KCAS800)

Reis 87 90 derece sence fazla değil mi ya RTX mi AMD ekran kartımı alayım düşünemedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı