Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri

Maddi olarak maalesef beklemek zorunda kalıyoruz hocam ister istemez. HB'dan almak istiyorum açıkçası.

Hocam o kırmızı ışığı değiştiremediğimizi söylediniz. Peki tamamen kapatabiliyor muyuz?

@canberk164 hocam kartı ilk elinize aldığınızda ön tarafındaki plastik sizdede yaylanmalı bir halde miydi yani ben anlayamadım bende de aynı modelden var fakat plastiğin kalitesi yüzünden mi hafif bir gıcırdama sesi ve esnek bir plastik hissiyatı verdi.

Corsair'in SSD'sini hiç araştırmadım hocam ama ben 860 EVO kullanıyorum ve gayet memnunum. Sıcaklık değerleri de normal, veri transfer hızı da yeterli kalıyor.
Cevap için teşekkürler.

Ekran kartının fanları çok kolay sökülüp takılabiliyor, yani kolay temizlensin amaçlı bu şekilde yapılmış diye düşünüyorum. Ancak dediğiniz gibi bir esneme ya da gıcırdama hiç dikkat etmedim dostum. Bi bakarım eve gittiğimde, duruma göre bilgilendiririm.

Teşekkürler bekliyorum öncelikle, sapphire sitesine baktım ve tasarım fotoğrafını inceledim plakanın vidaları arasında yanlış görmüyorsam yaylar var bu esneme tarzı olay ondan olabilir mi acaba?

Az önce baktım ama o şekilde gıcırtı falan yok. Belki dediğin gibi vidalarda yay vardır ondan öyle oluyordur. Kart hakkında çok araştırma yaptım ama senin dediklerini daha önce hiç duymamıştım hocam.

Hocam hayırlı olsun öncelikle. SSD'den memnun musunuz? Şu aralar R5 3600 ile bir SSD almayı düşünüyorum Corsair'in MP510 ile Samsung 860 EVO ve 860 QVO arasında kaldım.
İkisi de üzmeyecek markalar SSD konusunda. Ben hem Sabrent, hem de Samsung'dan memnunum. 10 yıllık 1TB'lık Samsung HDD bile sapasağlam çalışıyor
Bir gıcırdama sesi olmuyor ama parmakla fanların üzerine bastığınızda yaylanıyor, evet. Sapphire'ın üretim yöntemi bu şekilde demek ki, sebebini bilemiyorum

Teşekkürler, iyi günler dilerim.

Merhaba yıl 2020 oldu halen stabil calisan bir driver cikmadi. 20.1.2 sürümü su an klavye fare takilmalari yapiyor. Oyun ayarlarinda asagi yukari giderken takiliyor. Su an stabil ne cok iyi, ne cok kotu. 19.12.1 surumunu kullaniyorum. Aslında alali 5 gun oldu bir sabah söktüm sinirden koydum kutusunu iade edecektim sonra yine dayanamadim bilgisayara geri taktim. Arkadas geri versek bu fiyat bazina ne alacagiz zaten RX 580'den gectik 3098 TL'ye aldim Sapphire Pulse RX 5700 XT modelini.

Hadi biraz daha para koy 2060 Super alsam diyeceğim 1 lirayi cebe atarim 1070 Ti alirim daha iyi. İndirimde RX 5700 XT gercekten F/P olarak rakibi su an yok, uzun surede cikacagini sanmiyorum. Ama tam aksine bu kadar sorunu olan kartta yok. Onunda bu hatalarini gordukten sonra bu kadar hatali kart cikacagini sanmiyorum 15 FPS fazla veriyor diye 2080 Ti'ye cok yuksek meblalar paralar verilmesi sacma, ama bir de sorunlarini bir yense RX 5700 XT tadindan yenmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…