Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri

19.8.1 en stabil sürüm.

bende de 19.9.2 var sıfır sorun Allah'a şükür.

Herkeste farkli suruculerin stabil olmasi cok tuhaf degilmi ya

Hocam haklısınız ama bir de bu son nvidia sürücülerini görseniz amd'ye dua edersiniz. Bir dünya telemetri var. Evet nvidia sürücülerinde telemetri var Microsoft gibi yapıyorlar. Engelleme yada silme gibi şeyler var ama neden uğraşasın ki? Bir de artık nvidia denetim masasına bir sürü ayar getirdiler çorba gibi oldu valla hangi ayar ne işe yarıyor yaramıyor belli değil. Bir ayarı kapatıyorsun bir oyunda fps yükseliyor diğer oyunda fps düşüyor o açtığın ayarı geri kapatıyorsun falan. Sürekli ayar yapıyorsun. Yıl olmuş 2020 hala nvidia aynı arayüzü kullanıyor. Bence sizin kartınız iyi sadece sürücü sıkıntısı var onu da illaki çözerler yazılım sorunu olsun yeterki donanım sorunu daha beter yoksa. Hayırlı olsun kartınız.

İşte korkum o donanim sikintisi olmasinda driverla 5 ay da çözsünler tamam 3 binliraya f/p ürünü ama bizde 3 binlieayi sokaga atma luksumuz yok o dedidiginiz nvdia ayarlari amd de ayni gaming diye bi kurulum var daha kotu hale getiriyor oyun ayarlariyla cakisiyor ondan standartta baslatiyorum. Birde saphire pulselerde oc yaziyor ulan birakin oc yi yapcaksak biz yapalim siz niye yapip gonderiyosunuz mhz hizi 1900 leri buluyor sonra birden 1600 dusuyor sonra tekrar cikiyor oynuyor surekli.

Bende aynı kartı kullanıyorum. Ama fanların sesinden rahatsızım 1600rpm ve üzerinde ince ince inlemeye başlıyor 2000 rpm değerinde ise deri kullaklıktan girip oyunun boş yerlerinde bile duyulmaya başlıyor akşam bir fan ayarı yaptım 2000mhz hızında 69 70 derecelerde duruyordu MHz değerine bakmadım ama fan ayarı ile 72 dereceye yükseldi ardından çok test edemedim ama Asus rog gibi sessiz bir kartdan geçince kötü hissettiriyor.

Adrenalin üzerinden fan yüzdelerini olabildiğince düşük tutuyorum ben, maksimum olarak %35'de çalışıyor. Gördüğüm maksimum sıcaklık 73 derece ki, AMD kartlar için oldukça iyi bir değer. Kasanın hava akışı ve diğer fanlar da katkıda bulunuyordur elbette.

Bende sondan 2ci olan 80 derecede 35 olarak ayarladım sadece bende olmadığına sevindim.

En güncel 20.2.2 sürümüyle onlarca hata giderildi.

Forza Horizon 4 Multiplayer Gameplay videosu yükledim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3DMark TimeSpy CPU&GPU Stok Test Sonucu:

Red Dead Redemption 2 Benchmark:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…