Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri

Karti oyun oyun optimize ettikleri icin vsync acinca her oyunda birseyler yasatiyor kart tabi forza horizon 4 haric gercekten saglam bir optimizasyon var duzgun ayar yapinca 59 gormuyorsunuz. 60 fpsye alismis bir goz icin zor olsada Fps dusmesini bir nebze anliyoruz driver surumleri olsun ama drop yiyince 1 saniyede olsa insanin oyun zevki bozuluyor bunun icinde bu cozumu buldum isnallah sendede ise yarar

Hocam sanırım sorunu çözdüm. Daha önce AMD RX 480 ekran kartı kullanıyordum. Ekran kartını değiştirince, Driver son sürüm olduğu için kaldırıp yeniden kurmamıştım. Sizin verdiğiniz ayarlarda işe yaramayınca DDU ile sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yaptım ve oyun oynarken MSI Afterburner uygulamasını açmadım. Aynı bölümü (tren soygunu, oyuna yeni başladım sayılır. ) Tekrar oynayınca ani FPS düşmesi ile karşılaşmadım.

5700XT&3700X
3DMark TimeSpy Test Sonuçları:
Eki Görüntüle 541186
Öncelikle size ne kadar teşekkür etsem az. En başından en sonuna kadar çok büyük bir ilgiyle okudum. Sizin gibilerin hakkı nasıl ödenir bilemiyorum. Kartın gerçekten piyasadaki en iyi f/p canavarı olduğunu düşünüyorum fakat beni yazılımsal sorunları soğuttu. Bu yazılım sıkıntı olmasa bence AMD uçup gidecek. Biraz daha zaman alacak gibi bunun oturması. Büyük ihtimalle 2070S alacağım. Şu zamana kadarki gördüğüm en iyi açılmış forum sayfasıydı bence Tekrardan yaptığınız yardımlar için kendim ve herkes adına çok teşekkür ederim

Rica ederim, ne mutlu

Çift monitör kullanmıyorum o yüzden bir bilgim yok, bendeki monitörle böyle bir problem yaşamadım.
Bu arada o fiyata veya 100-200 lira üstüne 5700XT Pulse bulursunuz rahatlıkla, performanstan olmayın.

Çift monitör kullanmıyorum o yüzden bir bilgim yok, bendeki monitörle böyle bir problem yaşamadım.
Bu arada o fiyata veya 100-200 lira üstüne 5700XT Pulse bulursunuz rahatlıkla, performanstan olmayın.

Ryzen 5 2600 kullanıyorum, 1080P'de darboğaz olabileceğinden dolayı 5700 almaya karar verdim.

Geç de olsa gelen bir GTA V 1440P testi;
MSAA Kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam merhaba aynı kartın nitro+ se modeline sahibim birkaç sorum olucak sistemi yeni dizdim
boşta kaç derece (55-60 benim)
zero fan özelliği açıkmı (varsayılan açık)
2 dk lık stress testinde 70 dereceye çıktı normal mi ?
valorant adlı oyunda gpu kullanımı %55-60 arası 99 olması lazım değilmi ?
özel ayarlarınız varsa kısaca önerirseniz sevinirim
heh bir de yayın+oyun yapıcam sanırım kartın kendi kodlayıcısı var onumu kullanmalıyım yoksa işlmciyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…