Şarkım nasıl olmuş?

Eyvallah sağ olasın.

Çok teşekkür ederim sağ ol :)

Ya haklısın ama bass ekleme ya da işte autotone yapmayı bilmiyorum o yüzden direkt sade sesimle kaydediyorum öğrensem daha iyi olacak. Mikrofon olmadığı için telefondan bandlab uygulamasında kaydediyorum ve orada da ayarlar karmaşık geldiği için mecbur sade sesle yetiniyorum ama şu anlık idare eder herhalde.

Gayet güzel suanlık idare etmesi icin ortalama bir mikrofon yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanla daha da gelişir her şey, unutmamak gereken bir şey var. Şu an da çok başarılı olanlar da bir zamanlar tıpkı böyleydi. Öğrenir gelişir insan her zaman. O yüzden kötü yorum olursa takmana gerek yok, bizim millet hep birilerini aşağıya çekmeye çalışır.

Zamanla daha da gelişir her şey, unutmamak gereken bir şey var. Şu an da çok başarılı olanlar da bir zamanlar tıpkı böyleydi. Öğrenir gelişir insan her zaman. O yüzden kötü yorum olursa takmana gerek yok, bizim millet hep birilerini aşağıya çekmeye çalışır.
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Dediğin gibi inşallah zamanla gelişirim bu süreçte böyle destek edici cümleler duymak beni sevindiriyor.

Bu tür şarkılara pek ilgim olmamakla beraber, No1 esintisi aldım tarzından. Elbette profesyonel bir çalışma değil, ona göre düşünürsek ilk şarkın için gayet güzel bir çalışma olmuş. Başarılarının devamını dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı