Satın alınan VP gelmedi

İletişim için ulaşabileceğim bir yer bırakılmamış sitede ve yazmaya çalıştığım Razer ile alakalı değil 1 mesaj yazılıp konudan çıkılması. Uzatmanın lüzumu yok.
İletişim için ulaşabileceğim bir yer bırakılmamış dediğin siteyi kullanmamama rağmen girdikten 30 saniye sonra nasıl iletişim kurabileceğimi buldum. Sanırım kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor site yönlendirmelerini takip etmek.

NPC gibi oturup her 5 saniyede bir sayfayi yenileyip konuyu takip etmemizi mi istiyorsun? Ne yapalim yani?

İlk mesajını alıntıladığım arkadaş ona attığım bildirimi görüp, konuyu inceleyip 20 dakika sonra Technopat'ı kapatıyor ki olayı uzatmanın lüzumu yok.

İlk mesajını alıntıladığım arkadaş ona attığım bildirimi görüp, konuyu inceleyip 20 dakika sonra Technopat'ı kapatıyor ki olayı uzatmanın lüzumu yok.
Boş konuşmaya devam edebilirdim, mesaj kasabilirdim. Altta gördüğün üzere siparişin beklemede, mavi ekran dosyan yok ki, sen at ben çözeyim. İnternetten alışveriş(Trendyol, Hepsiburada, RazerGold vs...) yaparken bir ürün beklemedeyse ya satıcı, ya da sitenin dışında kimsenin müdahale şansı yok. Yapabileceğiniz tek şey satıcı ile iletişime geçmek. Bu sitede de farklı bir satıcı yok, tek satıcı Razer'ın kendisi. Yapabileceğin tek şey onlarla iletişime geçmek. Kendi sorduğun soru da:
Arayabileceğim destek gibi bir yer var mıdır?

1669223823383.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı