Savaş mı çıkacak?

Arkadaşlar her durumda Türkiye ezilecek. Tarafımız yok bizim bir Rusya'ya bir Amerika'ya yaslanıyoruz sizce ne olur.
Türkiye ezilmeyecek aksine jeopolitik ve jeostratiji gereği bizim olduğumuz blok kazanacak.Türkiye çok önemli bir ülke.
 
Türkiye ezilmeyecek aksine jeopolitik ve jeostratiji gereği bizim olduğumuz blok kazanacak. Türkiye çok önemli bir ülke.

Türkiye'nin konumu aşırı güzel asyayı Avrupa'yı ve doğuyu birleştiriyor her ülke bizi kendi tarafına almak istiyor ama aslında bizi kullanmak amaçları.
 
Bunun yerine 2.nci dünya savaşındaki gibi ilk önce hiçbir blokta sonra kazanan Blok'a geçmek daha iyi.

O zaman sadece üye olarak kalırız yani önemli bir yerimiz olmaz güçlü olmadığımız süreç ayrıca toprak payı da almak gerekir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı