Savcılığa verilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisinin tarzı ve hoşlandığı şeyler ile dalga geçen birinin de IQ seviyesi ayakkabı numarasını geçemez.
Ooo, kadını geçtim, benim ayak numaram 44.
Etiket numarası nerede oğlum?

Alttaki ismine tıkla kopyalar o.
mhmmtbaba#1055 Buyrun hocam, bu galiba. Uzun zamandır girmiyorum, unutmuşum.
Kişisel fikrini belirtmişsin ha? Saygı duymak zorunda da dersin şimdi.

Senin ayaklar küçük galiba.
Sensei'lerin çekik olduğunu ve çekiklerin de küçük numara ayağa sahip olduğunu biliyorum, umarım sizi kısıtlayan olgu ayak numaranız değildir.

Kişisel fikrini belirtmişsin ha? Saygı duymak zorunda da dersin şimdi.

Senin ayaklar küçük galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dememizi mi bekliyorsun? Neden böyle bir şey yazdın? Anlamadım.

Kesin vasıfsız bir üniversitenden mezun olan vasıfsız avukatlarımızdan biri. Avukat olunca yürütme yasama yargıdaki yargının tamamen onların elinde olduğunu sanır bu vasıfsız arkadaşlar.

Kesin vasıfsız bir üniversitenden mezun olan vasıfsız avukatlarımızdan biri. Avukat olunca yürütme yasama yargıdaki yargının tamamen onların elinde olduğunu sanır bu vasıfsız arkadaşlar.
Çok bilgili olduğunu sanmıyorum, zira gelip benim kanalıma bilgilendirme yapmaz tecrübeli ve yetkin birisi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dememizi mi bekliyorsun? Neden böyle bir şey yazdın? Anlamadım.

Katılıyorum. Ayrıca arkadaşa neden öyle bir şey yazdı ki? Ne alaka cidden anlamadım.

Sanki gelip kendisine sataştı. 😅😂

Özgürlük hakkının bulunduğu ülkedesin. Eleştirme hakkın var ve sen makyajın fazla deyip farklı bir söyleyiş tarzıyla eleştirmişsin bu en doğal hakkın.
Özgürlük bu değil, arkadaşın da etiketlere yazdığı gibi "hakaret" bu.
Kimsenin makyajı sizi alakadar etmez, farklı bir söyleyiş tarzı ile zeka seviyenizi eleştirsem büyük ihtimalle report yağmuruna tutarsınız mesajı :p.

X ve Y kuşağı YouTube a gelirse...
Hayır belki L'Oreal Paris ile duvarı mı boyayacağım dimi size ne? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı