Savcılığa verilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özgürlük bu değil, arkadaşın da etiketlere yazdığı gibi "hakaret" bu.
Kimsenin makyajı sizi alakadar etmez, farklı bir söyleyiş tarzı ile zeka seviyenizi eleştirsem büyük ihtimalle report yağmuruna tutarsınız mesajı :p.
Hayır elbette, kesinlikle reportlamam. Eleştiri kaldırırım ve savunabilirim kendimi. Ben sadece ortak paylaşım yapılan bir ortamda bir eleştiri yaptım. onur kırıcı, rencide edici veya hakaret içeren herhangi bir ifade kullanmadım. Lütfen konunun başında yazdıklarımı tekrar okuyunuz.

Hayır elbette, kesinlikle reportlamam. Eleştiri kaldırırım ve savunabilirim kendimi. Ben sadece ortak paylaşım yapılan bir ortamda bir eleştiri yaptım. onur kırıcı, rencide edici veya hakaret içeren herhangi bir ifade kullanmadım. Lütfen konunun başında yazdıklarımı tekrar okuyunuz.
"Eleştiri kaldırabilmek" ile birisinin tarzına, zevk aldığı bir şeye laf atmak arasında fark vardır. İlki yapılan işin değerini arttırmak ve o işe, işi yapana faydalı olmak için yapılan söyleme karşı "hüğğ sananeğ" tavrı almamaktır, ikincisi acizlik.

"Eleştiri kaldırabilmek" ile birisinin tarzına, zevk aldığı bir şeye laf atmak arasında fark vardır. İlki yapılan işin değerini arttırmak ve o işe, işi yapana faydalı olmak için yapılan söyleme karşı "hüğğ sananeğ" tavrı almamaktır, ikincisi acizlik.
Acizlik değil, istediğiniz yönden bakıyorsunuz. Mesela buradan yola çıkarak kadın daha az yoğunlukta bir makyaj kullanabilir. Bu da iyi yanı. Aklımdakileri söylersem hakarete girer şimdi, söylememem gerek, siz anladınız.

Özgürlük bu değil, arkadaşın da etiketlere yazdığı gibi "hakaret" bu.
Kimsenin makyajı sizi alakadar etmez, farklı bir söyleyiş tarzı ile zeka seviyenizi eleştirsem büyük ihtimalle report yağmuruna tutarsınız mesajı :p.
Eleştirebilir bunlara hazırlıklı olmalı eğer değilse o işe girmeyecekti.

@EKAloji uzatmayınız. Gereği yok. Herkesin kendi düşüncesi fikrine karışabilecek birisi olduğunu zannetmiyorum. Sonuçta hakaret vs. etmedi.

Hiç bir şey yapamaz hala konu boşa uzuyor kapansın lütfen.

Ve aynen eleştirileceğini biliyor YouTube Türkiye orası. Ve o durumda saçma şeyler yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı