Savcılığa verilmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komiksiniz ya cidden. Yorumunun mantıksız olduğunu onun üslubunu kullanarak söyledim, ergen ortamı yaşamak icin değil.

Ekleme: Bunu da yazdırdınız ya... Umarım okullar acilir da Sosyal'in seviyesi biraz yükselir.
Peki konu yorumun mantığı mıydı? Arkadaş şey mi dedi: Arkadaşlar ben bu kadına böyle dedim de iyi mi demişim biraz daha abartıyım mı?
Biliyorum istisna dediğim senin katiller serbest bırakılıyor lafına bu mesajım
Siz Muz Cumhuriyeti'ndensiniz galiba.

Peki konu yorumun mantığı mıydı? Arkadaş şey mi dedi: Arkadaşlar ben bu kadına böyle dedim de iyi mi demişim biraz daha abartıyım mı?
Mesajları düzgün oku. Ben onu konu sahibin yorumu için yazmadım, IQ numarası benzetmesi yapan için yazdım.

Onun derdini hiç anlamadım ben. Sanırım bilmiyorsunuz da kadın avukat, meslek olarak yapıyor bu işleri. Dava açıp uğraşsa mesleğini icra etmiş olacak, dava sonucunda para kazanacak. Kaldı ki uğraşılacak bir şey de yok burada. Dilekçe yazacak, bekleyecek. Gelmiş tanımadığı etmediği hayatında herhangi bir mesajını bile görmediği kadına sallamış burada.
Dava sonucunda kazanacağı tek şey vakit ve nakit kaybı olur.

İnsanlar makyaj yoğunluğundan size ne peki?

Bu eleştiri değil işte, size ne insanların tarzından? İnsanlar makyaj yoğunluğu ile gireceği iş doğru orantılı falan mı? Ne bağnaz bir kafa yapısı bu ya.

Eleştiriyi kaldıramayacak ise konu da açmayacak.

Iıı, şey; size ne? Ctrl+w yapın olay bitsin sizin için.

Bu eleştiri değil işte, bunu anlayabilseniz.

Anneniz açık bir kadın ise birin gelip "bu çok açık, az kapan dinsiz" dediğini ya da kapalı bir kadın ise "bu çok kapalı, yobaz mısın?" dediğini düşünüp empati yapabilirsiniz, üçü de kişinin tamamen kendi görünüşü için yaptığı şeyler.
1.) Fikrimi belirttim, kanalı açmadan önce iyi düşünmeliydi o zaman. Enes Batur'a hırsız falan diyorlar adam umursamadan basıyor aboneyi mesela...
2.)İnsanların tarzını eleştirebilirim ama değiştirmeye çalışamam. Bunları karıştırmayın.
3.)Eleştiriyi ben değil kadın kaldıramadı.
4.)Senin klavyede bu tuşlar eksik herhalde.
5.)Bu eleştiri ve istediğim kişiyi hakaret etmeden eleştirebilirim.
6.)Sil makyajını, çok çirkinsin demedim. Kullandığınız makyaj markası ne diye sordum. Bunlar arasında fark var.

İyi geceler, moderatörler konuyu kapatabilir.

1.) Fikrimi belirttim, kanalı açmadan önce iyi düşünmeliydi o zaman. Enes Batur'a hırsız falan diyorlar adam umursamadan basıyor aboneyi mesela...
2.)İnsanların tarzını eleştirebilirim ama değiştirmeye çalışamam. Bunları karıştırmayın.
3.)Eleştiriyi ben değil kadın kaldıramadı.
4.)Senin klavyede bu tuşlar eksik herhalde.
5.)Bu eleştiri ve istediğim kişiyi hakaret etmeden eleştirebilirim.
6.)Sil makyajını, çok çirkinsin demedim. Kullandığınız makyaj markası ne diye sordum. Bunlar arasında fark var.

İyi geceler, moderatörler konuyu kapatabilir.
@EKAloji arkadaş noktayı koydu sanırım uzatmaya gerek yok.

Bir şey olmaz mahkemenin işi gücü yok kadının naz yapmasıyla mı uğraşacak. En uyuz olduğum tipler ya her şeye dava açanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı