Save Ralph gereksiz duyar

Konunun açıldığı noktaya gelirsek ilk mesajımda dediğim gibi hayvanlara kozmetik ürünler için eziyet edilmesine sonuna kadar karşıyım. Ama iş sağlık sektörüne geldiğinde maalesef sizinle aynı görüşü savunamıyorum. İnşallah hiçbir canlının zulüme uğramadığı bir geleceğe ulaşırız.
 
Adam 70 yaşında ağırlaştırılmış müebbet yediği zaman nasıl çıkacak?
Çıkabiliyor. Verilen cezalarda zaten yaşta önemli bir faktör. Yani bir insana sen ömrünün sonuna kadar cezaevinde kalacaksın şeklinde ceza verilmez. Bunu hisseden insanı cezaevinde hayatta tutamazsın. Kaybedersin.
 
Yanılmıyorsam sadece güzellik için kullanılmalarına karşı çıkıyorlardı ve bence gayet mantıklı bir sebep, suratına sürdüğü 1 kilo makyaj yüzünden bir hayvan öldürmek gereklimi? hayır. Bilimsel gelişmeler için kullanılmasında sakınca görmüyorum ben, mesela kanser tedavisinde veya ölümcül, şiddetli, hafif hastalıklar için kullanılması gerekiyor. Tabii eğer kullanılmadan yapabiliyorsalar testleri daha iyi.
 
Save ralph amacı zaten hayvanlar hayvanlar kozmetik ürünlerde kullanılmasın diyor hayvanlar kozmetik deneylerde kullanılmasın ama sağlık alanın aşı ilaç vb gibi bence kullanılmalı.
 
Animasyonu yapıp, bizlere bir şeyler anlatmak isteyenlerin duyar kastığını düşünmüyorum. Ayrıca bu çağda, hala hayvanları denek olarak kullanıyorsak bana bilimden bahsetmek biraz saçma geliyor. İlkel yöntemlerle, bir şeyleri katlederek ne kadar bilimsel açıdan ilerleyebilir saygıdeğer insanlık?
 
Benim kızdığım şey şu. Her gün yüzüne 1 fıçı boya sürenler Instagram'da neden destekliyorlar? Birde şöyle düşünenler var. ''Tabi ki hayvanlar üzerinden deneyecekler, insanlar üzerinde mi denesinler?'' Arkadaşlar teknoloji ilerledi diğer firmalar bunu başka şeyler üzerinde yapabiliyorken neden Colgate gibi firmalar yapamıyor? Buyurun okuyun DENEY HAYVANLARI ETİĞİ VE ALTERNATİF YÖNTEMLER - PDF Ücretsiz indirin
 
Hocam aslında doğru bir tespit yapmışsınız.Hayvanların üstünde deney yaparak canlarını katlediyorlar birşey olmuyor.Hayvanların üstünde kozmetik ürünlerini deneyerek canlarını katlediyorlar herkes duyar yapıyor.
 
Çıkabiliyor. Verilen cezalarda zaten yaşta önemli bir faktör. Yani bir insana sen ömrünün sonuna kadar cezaevinde kalacaksın şeklinde ceza verilmez. Bunu hisseden insanı cezaevinde hayatta tutamazsın. Kaybedersin.
Hayır ağırlaştırılmış müebbet alırsa çıkamaz. Güvenliği sağlandığı için kendini de öldüremez.
 

Geri
Yukarı