Sayısal alanda 2 ayda YKS'den 100 bin sıralama yapılabilir mi?

Rifmon

Hectopat
Arkadaşlar bildiğiniz üzere YKS'ye 2 ay kaldı. TYT netlerim Türkçe 30, sosyal 10, mat 15, fense 5 falan. 60 net TYT yapıyorum. AYT de ise 20 net falan yapıyorum. Günlük 7 saat program yaptım. Her gün Türkçe denemesi var ve sayısalcıyım. AYT konularına yeni başladım ve işin kötü yanı OBP'm 70. Sizce şu 2 ay hayvan gibi bassam günde 4 saat dershane ve ekstradan da 7 saat oturup çalışsam 100 bin gelebilir mi?

Açıkçası ayt konularına yeni başladıysanız ve çoğunu ilk defa öğrenecekseniz işiniz zor , konuları biliyorum üzerinden geçicem diyorsanız çok daha fazlasını da yapabilirsiniz.

Ayrıca her gün türkçe denemesinin yanında bir de tyt matematik denemesi çözmelisiniz.Matematik netlerinizi en az 30 a çekebilirseniz güzel olur. Dershane her hafta deneme yapıyordur , buna ek bir tane de siz genel deneme çözerseniz yararınıza olur. Denemelerin analizini yapıp geride kalan eksiklerinizi de kapatmalısınız.

Açıkçası AYT konularına yeni başladıysanız ve çoğunu ilk defa öğrenecekseniz işiniz zor, konuları biliyorum üzerinden geçeceğim diyorsanız çok daha fazlasını da yapabilirsiniz.

Ayrıca her gün Türkçe denemesinin yanında bir de TYT matematik denemesi çözmelisiniz. Matematik netlerinizi en az 30'a çekebilirseniz güzel olur. Dershane her hafta deneme yapıyordur, buna ek bir tane de siz genel deneme çözerseniz yararınıza olur. Denemelerin analizini yapıp geride kalan eksiklerinizi de kapatmalısınız.

2 günde bir çözüyorum TYT geometrim ilk başlarda iyiydisonra hiç çalışmadım bugün mesela ful geometri TYT çalıştım.

2 günde bir çözüyorum TYT geometrim ilk başlarda iyiydisonra hiç çalışmadım bugün mesela ful geometri TYT çalıştım.
Geometri için bol bol pratik yapmalısınız , bol bol soru çözmelisiniz. Birde bugün bu derse bakacağım , yarın şunu halledeceğim şeklinde çalışmayın bence. Gün içerisinde birkaç farklı derse bakmanızı tavsiye ederim. Tempoyu kademeli olarak artırın. Düzenli çalışmaya özen gösterin.

İhtimal var tabii ki , çok daha fazlasıda yapılabilir, önemli olan kafamızda planladığımız şekilde ve sıklıkta çalışabilmek , dediklerinizi uygulayabilirseniz hedefinize ulaşabilirsiniz. Önemli olan sınava kadar istikrarlı bir şekilde çalışmak. Siz elinizden geleni yapın , yapmak için gayret edin. Olur mu olmaz mı diye düşünmek yerine , olacağına inanın , sınav sürecinden sonrada içiniz rahat bir şekilde arkanıza yaslanın ve sonucu bekleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı