Bildiğiniz üzere 10.sınıfta sayısal ve eşit ağırlık diye alan seçiyoruz ben o zaman sayısal seçmiştim ailemin ve rehberlikcinin yapabileceğimi söylemesi üzerine fakat eşit ağırlıktaki derslerimin notları çok yüksek yani EA da düşük alabileceğim 1 veya 2 ders vardır bile diyebiliriz düşük dediğimde 50 falan yaklaşık 6 aydır sayısal seçmeme rağmen aklım EA da kaldı sizce hangi bölümü seçmeliyim ve bunu söylerken göz önünde bulundurmanızı istediğin faktörler;
Eadaki derslerim yüksek.
Sayısalda çalışmam gerek (öğrencilik hayatım boyunca hiç düzenli çalışmadım ve çalışır mıyım bilmiyorum)
İstediğim bölümler sayısalda(dijital oyun tasarımcılığı, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği)
EA gidersem okul birincisi mezun olma ihtimalim çok yüksek.
Sizce hangisini seçmeliyim aktif olarak sayısalda gözüküyorum ama 11.sınıfın ilk haftası değiştirebilme şansım var sadece bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...
Eadaki derslerim yüksek.
Sayısalda çalışmam gerek (öğrencilik hayatım boyunca hiç düzenli çalışmadım ve çalışır mıyım bilmiyorum)
İstediğim bölümler sayısalda(dijital oyun tasarımcılığı, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği)
EA gidersem okul birincisi mezun olma ihtimalim çok yüksek.
Sizce hangisini seçmeliyim aktif olarak sayısalda gözüküyorum ama 11.sınıfın ilk haftası değiştirebilme şansım var sadece bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...