Sayısal olmadan yazılım mühendisi olunabilir mi?

Şu an hiç çalışmadan sayısal derslerden 20 civarı alıyorum aklım sayısalı almıyor çalışmaya çalışsam bile aklım başka yerlere gidiyor.

Evde bir türlü çalışamıyorum doğrusu nasıl çalışacağımı bilmiyorum odaklanma sorunumda var.

Dostum şu aklım almıyor diye bir bahane var şundan vazgeçin. Sadece temelinde eksiklikler vardır bunları da en kısa zamanda ortadan kaldırman lazım.

Mühendis değil ama yazılımcı olabilirsiniz. Ben 4 yıllık bir dil bölümü okuduktan sonra kendimi sertifikalar ile geliştirip bir yazılım firmasında işe girmeyi düşünüyorum. Meslek lisesindende yazılım alanında eğitim aldığım için + katıyor.

Merhaba ben 10. sınıfın malum alan seçme zamanı geldi. Yazılım mühendisliği okumak istiyorum o alanda bilgim var hevesim var İngilizcem yeterli ama sayısalım hiç yok yazılım mühendisliği de sayısalda. Eğer seçersem yüksek ihtimalle becermeyeceğim ailemde sayısaldan yana sizce ne yapmam gerek fikirlerinizi belirtir misiniz?

Bende sayısal seçtim bende 10.cu sınıfım ilgin yoksa veya yapamam diye kafada bitirdiysen hiç gelme bölüme.

Dostum şu aklım almıyor diye bir bahane var şundan vazgeçin. Sadece temelinde eksiklikler vardır bunları da en kısa zamanda ortadan kaldırman lazım.

Bence en eğlenceli bölüm.

Mühendis değil ama yazılımcı olabilirsiniz. Ben 4 yıllık bir dil bölümü okuduktan sonra kendimi sertifikalar ile geliştirip bir yazılım firmasında işe girmeyi düşünüyorum. Meslek lisesindende yazılım alanında eğitim aldığım için + katıyor.

Meslekte öyle var mı abi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sayısal seçtim bende 10.cu sınıfım ilgin yoksa veya yapamam diye kafada bitirdiysen hiç gelme bölüme.

Benim alanım yazılımdı meslek lisesinde siber güvenlikte vardı ama yazılım seçtim.

Evet çok eğlenceli (AYT biyoloji hariç). Meslekte var benim kardeşim daha ilk senesinden pes etti.

Bende sayısal seçtim bende 10.cu sınıfım ilgin yoksa veya yapamam diye kafada bitirdiysen hiç gelme bölüme

Bence en eğlenceli bölüm

Yazılıma çok ilgim var çocukluğumdan beridir bilgisayarlarla çok uğraşırım ama sayısalla alakam yok

Yazılıma çok ilgim var çocukluğumdan beridir bilgisayarlarla çok uğraşırım ama sayısalla alakam yok

Şu anlık sadece HTML biliyorum Python öğreniyorum

Ben cevabımı yazdım dostum gayet açık konuştum zaten ne sözel ne sayısal zor değil sadece eksiklerin var temelini iyi atmamışsın tahminimce. Gerekirse bu yolda açıp 4. sınıftan eksiğin varsa utanmadan onu izleyeceksin YouTube'dan. Bazılarında ya ben 11 12 sınıfım ne işim olur 4 6 7 ile falan kafasındalar seni bilmiyorum artık.

Ben cevabımı yazdım dostum gayet açık konuştum zaten ne sözel ne sayısal zor değil sadece eksiklerin var temelini iyi atmamışsın tahminimce. Gerekirse bu yolda açıp 4. sınıftan eksiğin varsa utanmadan onu izleyeceksin YouTube'dan. Bazılarında ya ben 11 12 sınıfım ne işim olur 4 6 7 ile falan kafasındalar seni bilmiyorum artık.

Anladım ilginiz için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı