SDN'deki Elemanların Windows 7 Israrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir insan diğerlerini salak yerine koyup çakallık yapıyorsa bende cevabını basarım. Neyse. Bir sorununuz olunca istemeye istemeye buraya yazacaksınız zaten.

Bu konuda şu forum iyi bu forum kotu tartışması yapmak saçma. Her forumun kendisine gore artıları var. DH'de üstad üyeler var, 2. el bolumu her zaman canlı, her ürüne ait ana konular var, sorunlar bu konular üstünde belirtiliyor. Ne Technopat ne SDN bu şekili alamaz. SDN'de samimi bir ortam var, kurucusundan moderatorune kadar herkes sohbet edip dertleşebiliyor. Technopat ta ise resmi bir hava var. Kurallar hakim.

İsteyen istediğini kullanır. Ve burada Windows 10'u zorlamak yanlış birşey. Windows 7'ye olan desteğin kesilmesi de. Atıyorum 7 kullanan birisi ses sürücüsünü yükleyememiş, siz hemen Windows 10'a geçin diyip konuya kilit vuruyorsunuz. Windows 7'nin 5 yıl daha desteği var. Desteği kesilmiş işletim sistemi varsa o da Windows XP.

Konuyu bayağı saptırmışsınız siz. Ben hiçbir emeğe çöp demem. Bu benim haddime değil. 3 günlük dünya için bunları yapmaya, kalp kırmaya değmez. Eleman dememi bile yanlış anlamışsınız. Technopat SDN'de iyidir ya da DH çöplüktür dedim mi ? Buranın yaş ortalamasını bilmiyorum ama bazı arkadaşlar bazı konularda çok gereksiz cevaplar verebiliyor.

Açıkçası bu "görüş paylaşmak" kısır döngüye girmiş durumda. Israrla dayatma söz konusu. Yahu uyardınız mı Windows 7 veya 8.1 eski bir işletim sistemi diye? Uyardınız. Dezavantajlarını belirttiniz mi? Belirttiniz. Yeni sisteme geçmenin avantajlarından bahsettiniz mi? Bahsettiniz. Bu noktadan sonra kimse bir halt yiyemez, kusura bakmayın. İyiliğini düşünmek farklı, dayatmak farklı kavramlar. Bazen Vegan olduktan sonra diğerlerini ölümüne eleştirip; sırf eleştirmek için Vegan olmuş gibi görünen insanları aklıma getiriyor konular. Doğru olmasa dahi insanların kendi seçimini yapıp pişman olması; sizin kafa patlatıp zorla geçiş yapmasını sağlamanızdan kat kat iyidir. Çocuk psikolojisinde bile bu böyle.

Böyle giderse insanların kalbi kırılacak. Konu kilitlenebilir mi ? @MF @Silinen üye

213123.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı