Seagate 1 TB HDD depolama olarak görünmüyor

Hardiskiniz bozulmuş olabilir çok zorlamayın bence yenisini alma zamanınız gelmiş.
Hocam 2020 de aldık o kadar eski değil, çok da kullanmadık kenarda durdu hep yedek dosyalarla.

Evet hocalarım, biraz garip bir sorun. Diskten bipleme gibi bir ses geliyor sürekli belli aralıklarla ve takınca takma sesi geliyor, aygıtlar kısmında depolama cihazı olarak gözüküyor ama bilgisayar yönetiminden disklere girince orada gözükmüyor. Nasıl çözebilirim?

Harici disk bu arada, USB Portundan takıyorum.
Bipleyen disk veda ediyordur. Bir an önce verilerini kurtarmaya baksan iyi edersin. Zaten Seagate'miş pek de bir şey beklememek lazım. xD

Bipleyen disk veda ediyordur. Bir an önce verilerini kurtarmaya baksan iyi edersin. Zaten Seagate'miş pek de bir şey beklememek lazım. xD
Hocam açamıyorum ki kurtarayım, zaten içindeki dosyalar bilgisayarda var ama sorun şu ki bilgisayarda da HDD nin içinde maalesef...
Babam zamanında alırken bilseydim direkt hem HDD hem Seagate aldırmazdım.

hocam nedense şimdi gözüktü normalde disk yönetiminde de gözükmüyordu, hangisini seçmeliyim? Ayrıca içinde bilgiler vardı gider mi?
Eki Görüntüle 1787574
Şunu yeni gördüm. Windows diski tanımıyor. Eğer bu fotoğraftaki gibi disk başlatılmamış hatası çıkarsa işlem yaparsan diski sıfırlarsın.

Bu diski Windows neden tanımasın ki? Belki de içindekiler çoktan gitmiştir.

Şunu yeni gördüm. Windows diski tanımıyor. Eğer bu fotoğraftaki gibi disk başlatılmamış hatası çıkarsa işlem yaparsan diski sıfırlarsın.

Bu diski Windows neden tanımasın ki? Belki de içindekiler çoktan gitmiştir.
Hocam gitmiş galiba disk zaten, denediğimde de hata veriyor işlem yapmama izin vermiyor.Zaten ilk taktığımda da görmüyor tekrar diskleri taraya basınca algılıyor.

Hocam gitmiş galiba disk zaten, denediğimde de hata veriyor işlem yapmama izin vermiyor.Zaten ilk taktığımda da görmüyor tekrar diskleri taraya basınca algılıyor.
HDTune Pro indir, Health sekmesini eksiksiz olarak paylaş. SMART verilerini merak ettim bakmak istiyorum.

HDTune Pro indir, Health sekmesini eksiksiz olarak paylaş. SMART verilerini merak ettim bakmak istiyorum.
Yarın atarım hocam.

Hocam maalesef uygulama algılamıyor bile, ayrıca Malatya'da yaşıyorum depremdeki sallanma yüzünden bozulmuş olabilir mi?

Son düzenleme:
Yarın atarım hocam.

Hocam maalesef uygulama algılamıyor bile, ayrıca Malatya'da yaşıyorum depremdeki sallanma yüzünden bozulmuş olabilir mi?
G-sense Error Rate değeri yükselir.
O da zaten şok, titreşim, darbe vs. gibi durumlarda açığa çıkar. Depremi biz de hissettik, siz direkt deprem bölgesindesiniz. Deprem kaynaklı da olabilir neticede yer yerinden oynuyor...
Olayın üstünden baya geçti ama geçmiş olsun bu arada. Umarım yine büyük felaketler yaşamayızç

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı