Sebepsiz yere özlediğiniz şeyler

Şimdi aklıma geldi, aslında eskiden bayramlaşmalar da çok hoştu. Şu an hiç eskisi gibi değil, sanki sadece zorunluluktan bayramları geçiriyoruz gibi geliyor.

Bizim ailenin çınarının evinde yemek falan yapıyorduk çok keyifliydi tüm yeğenler akrabalar geliyordu. Ama en sonunda Allah'ın huzuruna kavuştu.

Kralı özledim.
Screenshot_20200624-223818~2.png

Son düzenleme:
Ben okulumu özledim. Döneme çok iyi başlamıştım. Herşey altüst oldu.
Ben de çok özledim. Hatta öyle ki geçen rüyamda fizik hocamla oyun oynuyorduk. Ben de döneme çok iyi başlamıştım. Baktım çalışınca çok güzel işler yapıyorum, verdim gazı verdim gazı! Arada da TYT kitabını çıkarttım; sersemlettim içimdeki bilgisizliği! 🤣

Ben de çok özledim. Hatta öyle ki geçen rüyamda fizik hocamla oyun oynuyorduk. Ben de döneme çok iyi başlamıştım. Baktım çalışınca çok güzel işler yapıyorum, verdim gazı verdim gazı! Arada da TYT kitabını çıkarttım; sersemlettim içimdeki bilgisizliği! 🤣
Tatil olunca full yattım hocam ben. Matematikte ikinci dereceden denklem parabol konusunu çok iyi bitirmiştim. Neden corona? Neden 😭 İnek bir öğrenci de değilim. Hayatımda ilk defa düzgün çalıştım. Olana bak sen ya.

Tatil olunca full yattım hocam ben. Matematikte ikinci dereceden denklem parabol konusunu çok iyi bitirmiştim. Neden corona? Neden 😭 İnek bir öğrenci de değilim. Hayatımda ilk defa düzgün çalıştım. Olana bak sen ya.
Ben yatmadım. Ölene kadar o yatmayı düşünmüyorum. Yatmak derken tembellik anlamındakinden bahsettim. Sizde yatmayın. Zararın neresinden dönersen kardır.

Dostlarım, az önce Battlefield 4 oynarken aklıma Technopat'ın eski FPS test videolarındaki Battlefield 4 sahneleri geldi. Ve sebepsiz yere o günleri özlediğimi fark ettim. Sizlerin de buna benzer durumlarınız var mı acaba?
Bende su içerken aklıma kola geldi ne içerdim be koronadan önce onunla yatar kalkardım. Iftarda sahurda, gecemde gündüzümde, mutlu olduğum günlerimde yanımdaydı. Şuan ne alcak param var nede almaya gitcek şansım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı