Erdoğan kazanır.
Saltanat gelmez. Ekonomi düzeltmeye bakar fazla olaysız bir dönem olur. Kaybederse laheyde bm tafafından yargılanır. Suriyede,güneydoğuda,libyada,karabağda savaş suçlusu olarak görülüyor. Erdoğandan sonraki iktidar yönetemezse dini ve siyasi baskı kurarsa sağcı bir darbe bile gelebilir. Dünyada yunanistanla olası bir savaşımız olabilir.Yıllardır yıpranmasın diye sakladılar ve çıkarta çıkarta bunu çıkarttılar, itiraz da etmiyorlar.
Şunu yapan başka bir parti olsaydı, şimdi söylemedik laf bırakmazlardı, sarı muhalefet işte.
Erdoğan kazanırsa tamamen saltanat gelir, sarı muhalefet kazanırsa 2025 olmadan sandığa gideriz.
Acele etmeyin yolda geliyor.Dostum ne diyeceğimi bilemiyorum adam gibi bir siyasetçi yok ki ona oy verelim.
Acele etmeyin yolda geliyor.
Birileri Türkiye'de 24 saatin ne kadar uzun olduğunu unutuyor, masanın yıkılması o kadar kolay ki, HDP kendisi gelip otursa bunların işi biter, yani bunlar yanlış kabloyu kesecek. O yüzden Erdoğan'ın kazanmaması için diğer alternatif partilerede 1. turda sahip çıkalım, 2. turda kim kalırsa artık.
Türk milleti kokmadan süreci takip etmeli ve kasetli düzen partilerine karşı Atatürk ve Cumhuriyet ile sorunu olmayanları destekleyebileceği bir ittifak yolda geliyor, geliyor asıl gelmekte olan.Saltanat gelmez. Ekonomi düzeltmeye bakar fazla olaysız bir dönem olur. Kaybederse laheyde bm tafafından yargılanır. Suriyede,güneydoğuda,libyada,karabağda savaş suçlusu olarak görülüyor. Erdoğandan sonraki iktidar yönetemezse dini ve siyasi baskı kurarsa sağcı bir darbe bile gelebilir. Dünyada yunanistanla olası bir savaşımız olabilir.
Burada anlamadığınız şey bu insanların oy potansiyelinin olduğunu ve kazanman için yanına çekmen gerektiği. Bu saydığın partilerin hepsinin HDP üyeleri ile fotoğrafları var, AKP'nin de var. Gidip HDP'e oy ver demiyorum ama bunları yok sayamayız, oy potansiyellerini yok saymak yanlış anlama ama bu kadar toz pembe bir ülkede yaşamıyoruz.Yok kanka ben asla ve asla PKK yanlısı bir partiye oy vermem bak bana zafer de memleket de veririm ama vallahi HDP'ye oy vermem.
Türk milleti kokmadan süreci takip etmeli ve kasetli düzen partilerine karşı Atatürk ve cumhuriyet ile sorunu olmayanları destekleyebileceği bir ittifak yolda geliyor asıl gelmekte olan.
Yarın öğrenirsiniz, şimdi söylemem doğru olmaz. Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri geliyor.Sen hangi partiyi söylüyorsun dediğini yanlış anlama ama hiç anlamıyorum. Hangi parti geliyor dostum açık açık söyle lütfen.
Burada anlamadığınız şey bu insanların oy potansiyelinin olduğunu ve kazanman için yanına çekmen gerektiği. Bu saydığın partilerin hepsinin HDP üyeleri ile fotoğrafları var, AKP'nin de var. Gidip HDP'e oy ver demiyorum ama bunları yok sayamayız, oy potansiyellerini yok saymak yanlış anlama ama aptalca.
Bakanlık verilmesi de ayrı bi saçmalık olur, kimse desteklemez öyle bir durumda zaten. HDP geçen CHP’e destek verelim dedi fakat çıkarı olmadan yapacak değil. Bakanlık vereceğim diye altılı masa kabul ederse benden hiç oy alamaz, çoğunluktan alamaz hatta.Ama kanka HDP çevre ve şehircilik bakanlığını istememiş miydi fotoğrafların olduğunu biliyorum. Senin demek istediğin olay köprüyü geçene kadar ayıya dayı de ama o adamlar dediğin gibi olursa illa bir şey isterler ve çevre şehircilik bakanlığını istemişler ben HDP'yi parti olarak görmüyorum kusura bakmayın HDP hariç ne olursa olsun kim gelirse gelsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.