Hocam nasıl iptal ettirdiniz. Dilekçe verdiniz mi? Zorluk çıkarıyorlar mı?Bana da çıktı ondan sonra birde telefonla aradılar bende iptal ettirdim.
Belediyeden aradılar bende dedim benim görevden falan haberim yok dedim ondan sonra iptal edelim dediler ettiler bu kadar.Hocam nasıl iptal ettirdiniz. Dilekçe verdiniz mi? Zorluk çıkarıyorlar mı?
Memur olduğum için bir partiye üye değilim zaten.Hiçbir partiye üye olmayıp bu sorunu hiçbir zaman yaşamazsınız
Enteresan benim bildiğim parti üyelerine böyle görevler veriliyor. Mesela ben hiçbir partiye kayıt olmadım ve olmayı da düşünmüyorum bana senelerdir böyle bir görev verilmediMemur olduğum için bir partiye üye değilim zaten.
Enteresan benim bildiğim parti üyelerine böyle görevler veriliyor. Mesela ben hiçbir partiye kayıt olmadım ve olmayı da düşünmüyorum bana senelerdir böyle bir görev verilmedi.
Şimdi anladım memurlara veriliyorsa o zaman arkadaşın paylaştığı YSK'nin sitesinden iptali yapılabiliyor sanırımMemurlara seçim görevi veriliyor istemeseler bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.