Sedat Peker'e inanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 187
  • Görüntüleme 12.489

Sizce söyledikleri doğru mu?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Hayır adam mafya babası ve işlemediği suç kalmadı. Kendisini garantiye almak için söylüyor bunları gelsin Türkiye'de söylesin bunları.
Madem adam mafya babası, işlemediği suç kalmadı diyorsun, neden adama devletin vergisiyle maaş alan polisi koruma olarak vermişler? Demek ki ortak iş yapıyorlardı. Bence adamın dediklerinin hepsi doğru.

Hocam bu tip adamlara hiç güven olmaz, Sedat Peker denen adam mafya babası. Kim bilir kaç kişinin üstünde ahı vardır. Mademki çok temizdi, neden bunları biliyor?
Temiz diyen oldu mu? Sadece malum parti ile ters düşünce kirli çarşaflarını ortaya çıkardı.

Önce hepimizin bildiği şeyleri anlatıyor. Biz de izlerken "he evet doğru" diyoruz. Sonra dönüyor kendi fikirlerini konuşuyor. Pskolojik bir ikna yöntemi.
Konuştuğu doğru şeyler var lakin arada da bir şey sallıyor.

Aklıma bir soru geldi ilk gördüğüm zaman:
Peker oyuncuysa senarist kim?

Bana göre Peker şuan sadece bir kukla iyide rol yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanıyorum ama sonucunda bir şey olacağını düşünmüyorum seneye unutulur. Azıcık yakın tarih bilen biri zaten bu gibi şeylerin gerçek olduğunu bilir.

Uğur Mumcu olayında mesela, olayın delilleri yani araba enkazı incelenmesine fırsat verilmeden kısa sürede kaldırılıp temizlendi, yerler suyla temizlendi. Bunu bilen birisi bunlara şaşırmaz.

Atilla Coşkun - Uğur Mumcu Cinayeti, Cem Yayınları, 1994. Okuyun görün.
Ağzını yorduğuna değmez. Bunlarda araştırabilecek beyin olsa bu hükümet başımızda olmazdı. Hepsi koyun gibi reis ne derse inanıyor.

Şaka bir yana dedikleri doğru ama desteklemiyorum kendisini. Ancak konuşarak hükümeti süründürmesi hoşuma gitmiyor değil.

Son düzenleme:
90'lı yılların olaylarına az buçuk ilgim ve bilgim olduğu için günümüzün çoğu kesimi gibi hükümet karşıtı söylemler içerdiği için hemen koyun gibi abi kesin doğru söylüyor demiyorum. Doğru söyleyip söylemediğini bir kendisi bir de ismi geçen kişiler biliyor. Köşeye sıkışmış kurdun saldırmayacağı yer yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı