Kanıtlanması için sanırım Soylu'nun çıkıp 'Adam haklı' falan demesi lazım sanırımKanıtlanmadığı sürece inanmam gereken bir şey görmüyorum. Kanıtlarsa o zaman bakarız.
Kanıtlanması için sanırım Soylu'nun çıkıp 'Adam haklı' falan demesi lazım sanırımKanıtlanmadığı sürece inanmam gereken bir şey görmüyorum. Kanıtlarsa o zaman bakarız.
Cumhurbaşkanı 2023 kere şahsım dedikten sonra, Soylu 7 kere adam haklı beyler dağılın dedikten sonra, Ahmet Davutoğlu hepinizi dinletiyordum kardeşim dedikten sonra inanırlar.Kanıtlanması için sanırım Soylu'nun çıkıp 'Adam haklı' falan demesi lazım sanırım![]()
Olayı anlamadım, o yüzden bir şey diyemem. Pek umrumda da değil.
Ses tonu ve konuşma tarzı pek hoşuma gitmiyor ama, bir de aşırı yavaş konuşuyor.
Hükümetten daha kirli işler yapmadığı çok belli. Böyle hükümetin allah belasını versin. İnsanlar intihar ediyor borçtan, harçtan ülke büyükleri suç örgüt babasını konuşuyor.Kanıtlanmadığı sürece inanmam gereken bir şey görmüyorum. Kanıtlarsa o zaman bakarız.
Hükümetten daha kirli işler yapmadığı çok belli. Böyle hükümetin allah belasını versin. İnsanlar intihar ediyor borçtan, harçtan ülke büyükleri suç örgüt babasını konuşuyor.
Sedat Bey ben şaka yapmıştım, yanlış anlamayın lütfenEeeeey ReMoon eyyy Welles Remoon , ulan Welles Remoon senide unutmadım Allah’a yemin olsun..........
Sedat pekeri sevenler yanından geçmeye korkarHocam bu tip adamlara hiç güven olmaz, Sedat Peker denen adam mafya babası. Kim bilir kaç kişinin üstünde ahı vardır. Mademki çok temizdi, neden bunları biliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.