Sedat Peker'e inanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 187
  • Görüntüleme 12.573

Sizce söyledikleri doğru mu?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Sallıyor ve senarist demişsin. Bunu demenle zaten adamın geçmişini okumadığını ve videolarını izlediysen de, buraya dikkat et, izlediysen de büyük ihtimal yarım yamalak izlemişsin bu bir. Eğer adam oyuncuysa vallahi helal olsun, tebrik ediyorum gönülden. Bu oyunculukla gidilir, Oscar alınır. Yani adamın belgelerle ortaya çıkıp bunu yapmasını açıklamasına rağmen ve Türkiye'deki ilişkilerini anlatmasına rağmen nasıl bunu diyebiliyorsun, anlamadım. Bunu dedikten sonra benim de aklımda bir şey geldi de.
Adama kukla dememden oyunculuk yaptığını mı anladın?
Fark ettiysen dediği doğru şeyler var dedim. Sadece arada kendine göre bir şeyler katıyor. Bu iş buradan uzar.
Yakında Türk devletine uyuşturucu ticareti yapıyor denirse şaşırmam. Sedat Peker sadece öfkeli ve kini var intikam almak istiyor. Kullanması çok kolay bir kişi.
Arnavut mafyası mevzuları, Kolombiya meselesi Türkiyenin son zamanlarda uyuşturucu rotasını kırması hepsi bağlantılı.
Pekerin anlattığı bu Akpli elemanların meselelerine hiçbir lafım yok. Bu iş devlete zarar verir halkada zarar verir. Sonra hepimiz dediklerimizden pişman oluruz.
Videolarını izledim rahat ol analiz yapan bir kaç yeride izledim.

Kısacası bu işin sonu millet ve devlet için pek hayıra alamet bir yere gitmiyor.

Daha son söz söylenmedi. Bakalım söyledikleri yalanlanacak mı? Biraz beklemek lazım.
Şaka mı yapıyorsunuz? Tabii ki yalanlayacaklar, neden kabul etsinler ki? Onlar yalanladı diye onlara inanacağıma Sedat Peker'in dediği her şeye harfi harfine inanırım daha iyi.

Kişiden kişiye değişir.
Tamamen sağcı bir bakış açısı. Aksini iddia edemezsiniz. Bu hükümete kişiden kişiye göre değişir demek.. Aslında haklısınız anneniz babanız akp milletvekiliyse her şey günlük gülistanlık.
Belgelerle yalanlanacak mı, demek istedim. En iyisi, Leb demek yerine Leblebi yazayım bundan sonra.
Hahah bu hükümet sahte belgeler çıkartır sen merak etme.

Tamamen sağcı bir bakış açısı. Aksini iddia edemezsiniz. Bu hükümete kişiden kişiye göre değişir demek.. Aslında haklısınız anneniz babanız akp milletvekiliyse her şey günlük gülistanlık.

Hahah bu hükümet sahte belgeler çıkartır sen merak etme.

Ooo, baya geridesiniz ya. Geçtik biz bu olayları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı