Sedat Peker'e inanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 187
  • Görüntüleme 12.498

Sizce söyledikleri doğru mu?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
@217099 Hocam uğraşmayın boşuna, eski mesajlarını okuyun nasıl biri olduğu belli zaten. Göz ardı et geç.
Arkadaşın dedikleri size hitap etmiyorsa takmayın, böyle yazmak sadece kalp kırar. @381258 sen de ortamı ateşlemeye çalışmasan çok daha güzel olur, bazı konularda, burada da bakıyorum da savunduğunuz görüş karşıtı olunca hemen durup dururken atağa geçiyorsunuz ve kendinizi zor duruma sokuyorsunuz. Bu davranışınızı bırakmanız nacizane bir tavsiyemdir, bırakın herkes tatlı hoş tartışsın hoşgörülü bir biçimde. Ben üzülüyorum size aktroll denmesine haklı da olsa karşı taraf. Az tarafsız bakalım olaylara 🙂

Arkadaşın dedikleri size hitap etmiyorsa takmayın, böyle yazmak sadece kalp kırar. @381258 sen de ortamı ateşlemeye çalışmasan çok daha güzel olur, bazı konularda, burada da bakıyorum da savunduğunuz görüş karşıtı olunca hemen durup dururken atağa geçiyorsunuz ve kendinizi zor duruma sokuyorsunuz. Bu davranışınızı bırakmanız nacizane bir tavsiyemdir, bırakın herkes tatlı hoş tartışsın hoşgörülü bir biçimde. Ben üzülüyorum size aktroll denmesine haklı da olsa karşı taraf. Az tarafsız bakalım olaylara 🙂
Kusura bakmayın, benim hatam. Dikkat edeceğim. :) 👍

İnanıyorum çünkü adam, karşı taraf neyi yalanlasa yok dese öyle değil dese çat bir video daha yayınlıyor delil niteliğinde.(en son bu akşamki konuşma görüntüsü). Ha S. P ne kadar suça bulaşmış o da ortaya çıkar ama söylediklerinin doğru olmasını değiştirmez. 2-3 hamle sonrasını düşündüğü çok açık. Ortaya atacağı iddiaların yalanlanacağını bildiği için delilini de hazırlamış. Yani akplilerin söylediği gibi kuru iftira atayım ona buna sallayayım da ortalık karışsın diyecek biri böyle yapamaz. S. S'nun da dün TV'de nasıl soruları çarpıttığını konuyu değiştirdiğini suçluluk psikolojisi içinde olduğunu da herkes gördü. Hala inanmak istemeyenlerin iyi niyetli kişiler olduğunu düşünmüyorum.

Öyle zaten hocam, önceki siyaset konularındaki mesajlarından anladım :D . Aktroll arkadaş :) . Koyun falan derdim de, fazla ileri gitmeyeyim :D .
Yok hayır ben de profil fotoğrafından yargıladım, iyi yargılamışım.

Dedikleri yalan olsa hükümet tarafından gerçekten bir cevap verilirdi.

Zamanında içlerinde olan biri işleri ters düşünce tüm bildiklerini anlatıyor.

Tabi ona güvendiğim anlamına gelmez mafya sonuçta. Sadece dedikleri doğru geliyor.
Önce hepimizin bildiği şeyleri anlatıyor. Biz de izlerken "he evet doğru" diyoruz. Sonra dönüyor kendi fikirlerini konuşuyor. Pskolojik bir ikna yöntemi.
Konuştuğu doğru şeyler var lakin arada da bir şey sallıyor.

Aklıma bir soru geldi ilk gördüğüm zaman:
Peker oyuncuysa senarist kim?

Bana göre Peker şuan sadece bir kukla iyide rol yapıyor.
Dış güçler hesabı yani. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı