- Makaleler
- 10
Bknz: Abdullah GülAslında değişebilir. Her Cumhurbaşkanı 8 yıldan sonra değişmesi zorunlu hale getirilebilir. Aday olması yasaklanabilir. Böylelikle insanlar güç kölesi olmaz.
Bknz: Abdullah GülAslında değişebilir. Her Cumhurbaşkanı 8 yıldan sonra değişmesi zorunlu hale getirilebilir. Aday olması yasaklanabilir. Böylelikle insanlar güç kölesi olmaz.
''8 yıl Cumhurbaşkanlığı yaptıktan sonra seçime bile katılamayacağım bari şirketime para kazandırayım.'' Bilmem anlatabildim mi?Her Cumhurbaşkanı 8 yıldan sonra değişmesi zorunlu hale getirilebilir
Devlet sırrı derken? Devletler uyuşturucu ticareti mi yapıyormuş bunu nasıl normal gibi anlatabilirsin? Adamın işine gelmeyince ifşaladığını ben de söyledim zaten.Haklısın da... Sana devlet bir görev vermişse yaparsın. Anlaşamadığın zaman devletin sırrı ortaya mı dökülür. Bu hainliktir. İşin görülünce o devletimiz iyi. Baktı ters düştü. Devletimiz kötü. Bu adamlığın neresinde var. Bu gibi insanlar devletin önemini bilmiyorlar. Ama hainliğin cezası belli.
Hükümetten daha çok inanıyorum.
Devlet sırrı derken? Devletler uyuşturucu ticareti mi yapıyormuş bunu nasıl normal gibi anlatabilirsin? Adamın işine gelmeyince ifşaladığını ben de söyledim zaten.
Bende sana gülüyorumBen devlet uyuşturucu ticareti yapıyormus mu dedim. Sen nasıl anlıyorsungülüyorum sana... Devletin istediği bu adamdan bilgi olabilir. O kadar baskın yapıldı. Neyse sen zaten bunu da yanlış anlarsın.
Bende sana gülüyorum. Adam yaptıkları yolsuzlukları anlattı diye hain oldu adamlığı sorgulandı direk, sanki Peker'i satanlar çok bir masummuş gibi. Sen gibiler böylesiniz işte işinize gelmeyen herkes hain terörist anında
. Geçiniz efendim geçiniz. İleride bir gün illaki ortaya çıkacak her şey. Peker'i de cezasını çekecek soylu olanlarda soysuz olanlarda. Uzatmanın anlamı yok iyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.