Segurazo virüsü

• Konuyu başlatan yh57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.579

yh57

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarda bugün segurazo adında bilmediğim bir programın çalıştığını gördüm fakat nereden indiği hakkında hiçbir fikrim yok. Son indirdiğim uygulamalar Valorant ve Rockstar Launcher idi ve bunlardan birinden bulaştı. Rockstar Launcher'ı kurarken Windows bu program bilgisayarınıza zarar verebilir tarzından bir uyarı verdi fakat sıkıntı olmaz diye görmezden geldim. Segurazo'yu silmeye çalıştım fakat silinmiyor. Şu an lisanssız deneme süresi bitmiş Kaspersky'dan tarama yapıyorum fakat virüsü bulur mu bilmiyorum. Sonuçta deneme süresi bitmiş.
Sizce ne yapmalıyım? Bu programdan nasıl kurtulabilirim? Ayrıca bu program yüklü iken GTA 5 ve CS:GO oyunlarına girdim ve 2 gündür GTA Online'ye giremiyorum. Acaba bu virüs ban yedirtmiş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Google'a segurazo yazarak bu virüsü nasıl sileceğinize dair videolar mevcut.
Oradan teyit edebilirsiniz.
Bol şans.

Programı kendi uninstalleri ile kaldırdım ve görev yöneticisinde açık gözükmüyor. Herhalde silinmiştir. Ayrıca Kaspersky virüs olarak algılamadı.
Yanlış anlayan arkadaşlar kusura bakmasınlar. Bundan sonra bu tarz başlıklara bilgisayar virüsü olduğunu belirtelim.

Şu an lisanssız deneme süresi bitmiş Kaspersky'dan tarama yapıyorum fakat virüsü bulur mu bilmiyorum. Sonuçta deneme süresi bitmiş.
Bitmiş ise free'ye niye geçmiyorsun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı