Seker tüketimini nasıl azaltabiliriz?

MuratLider

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2015
Mesajlar
388
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Seker tüketimi nasıl azaltabilirim kilo 140 boy 1.79 sekerli icicekler ve yiyecekler sayesinde kilo aldım sekerli yiyecek ve içecekler nasıl azaltabilirim önerilerinizi bekliyorum.
 
Bir şekilde iğrenmen gerek. Bu kelime çok önemli. Ben Youtuber izlemeyi, Instagram keşfette zaman öldürmeyi, şeker kullanmayı, tatlı yemeyi falan hep bir şekilde kendimi iğrendirerek bıraktım.

Mesela aç Youtube'dan o afiyetle yediğin gıdaların nasıl yapıldığına bak. Ama bakarken Hindistan şubesine bak, 2X iğrenirsin.
 
Yemeden durabilmen için güçlü bir iradeye sahip olman gerek. Bunun içinde spor salonuna yazılabilirsin. Vücudundaki gelişimi gördüğünde yediğin besinlere de otomatik olarak dikkat etme gereksinimi duyacağını düşünüyorum.
 
Yani bu irade işi, bırakacağım diye kafanızda oturtup birden bırakmanız gerekiyor. 3 - 4 gün yemediğinizde daha canınız istemiyor zaten. 1 ay yemeseniz artık hiç yüzüne bile bakmazsınız.
 
Bir süre iradeli olup hiç şeker tüketmeyin. Saglikli, temiz beslenmeye yönelin. Bir süre sonra zaten vücut alışıyor şeker isteği yok oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı