Sekiro nasıl bir oyun?

Yer
Denizli
Daha fazla  
Geçen hafta Elden Ring'e başlamıştım ve daha demin rage quit yaparak direkt oyunu sildim.
-Animasyon iptali yok.
-Sürekli bir yerlerde saklı eşyalar var.
-Crafting mrafting hiç beceremediğim konular.
-Oyun sana hiçbir şey söylemiyor sürekli "Elden Ring walkthrough" adlı sekmelerden ne yapacağını öğreniyorsun.

Sekiro da böyle mi? Bazıları silah kasmak falan yok %100 aksiyon diyor ama bazıları "Sekiro tam çözüm bölüm 1" diye video atmış.
Eğer silah kasmak yoksa, eşya falan aramıyorsak, gideceğimiz yer sürekli belli ise, animasyonu iptal edebiliyorsak Sekiro'ya başlamak istiyorum çünkü katana var. Oyunu bitirenler aydınlatırsa iyi olur.
Not: Oyunun zor olduğunu biliyorum ama yıllardır Online oyun oynamış birisi olarak zorluk en son endişeleneceğim şey. %0 bilgi %100 oynayış ile akmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafayı yiyip 7/24 söveceğin bir oyun :)

Bayağı eğlenceli ama zor gerçekten. Oynamadıysan çok şey kaçırıyorsun, biraz çıldırıp bir bossa saatlerici harcaman lazım. Git ve yeni yeni küfürler öğren! Lazım olacak oynarken.

Oyun oldukça zorlu bunu ilk önce söyleyeyim. Öte yandan oyunun sonlarına doğru bazı eşyaları bulman gerekebiliyor fakat bu eşyalarda oyunun diğer sonlarını aktif etmek için, yani aslında oyunda kaybolman mümkün değil pek. Sekiro da sana nereye gideceğini söylemiyor fakat oyunda açık dünya olmadığı için yolunu kolayca buluyorsun.

İlk birkaç saat dayanırsan, combatları iyi öğrenirsen kendi karakterinin çok zevk alabilirsin.

Sekiro'nun boss savaşları Elden Ring'den çok daha eğlenceli bence. Ben 3 kere bitirmeme rağmen tekrar başlamak bile istiyorum 😀

Oyun oldukça zorlu bunu ilk önce söyleyeyim. Öte yandan oyunun sonlarına doğru bazı eşyaları bulman gerekebiliyor fakat bu eşyalarda oyunun diğer sonlarını aktif etmek için, yani aslında oyun kaybolman mümkün pek. Sekiro da sana nereye giteceğini söylemiyor fakat oyunda açık dünya olmadığı için yolunu kolayca buluyorsun.

İlk birkaç saat dayanırsan, combatları iyi öğrenirsen kendi karakterinin çok zevk alabilirsin.

Sekiro'nun boss savaşları Elden Ring'den çok daha eğlenceli bence. Ben 3 kere bitirmeme rağmen tekrar başlamak bile istiyorum 😀
Birden fazla son ha ? Bu bir tık soğuttu beni oyundan ama başlayacağım ya. Kafamdaki "bir hikaye oyunu ne kadar zor olabilir" düşüncesinden kurtulamıyorum yoksa.

Rehber izlemeden pek çok şeyi kaçıracaksın bu da silahını ve özelliklerini geliştirmene engel olacak o tam çözüm videoları karakterini fişek gibi yapar ama izlemem diyorsan bulaşma ayrıca çok hardcore bir oyundur deflect mekanigine hakim olmazsan gömüyolar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı