Evet denedim çalıştı.
Selam Steam için çalışır mı Steam'de sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Evet denedim çalıştı.
Merhaba sürümlerini kontrol ettin mi?Korsanda çalışmıyor.
Çıkartmaz.Selam Steam için çalışır mı Steam'de sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Merhaba, yamayı kurdum da oyuna girerken ekteki CMD mesajını açıyor. Sürüm farkı varmış galiba. Bir sıkıntı yaratır mı?Eki Görüntüle 1704378
Oyunun en son sürümünü indirmişsin 1v02 yi indirmen lazım.Merhaba, yamayı kurdum da oyuna girerken ekteki CMD mesajını açıyor. Sürüm farkı varmış galiba. Bir sıkıntı yaratır mı?Eki Görüntüle 1704378
Oyunun en son sürümünü indirmişsin 1V02'yi indirmen lazım.
Bende de aynı sorun var oyunu direkt kırdı.
Yama çalışmıyor mu? Bilmiyorum dostum yamanın sadece 1.02de çalıştığı yazıyor. Nexus moddan gerekli şeyleri indirip türkçe yamayla birleştirirsen belki çalışır bilmiyorum. Ya da mümkünse steamden önceki sürüme dönme gibi şeyler varsa 1.02ye dönebilirsin.Steam'den nasıl yapacağım onu, biliyor musun?
Bende oyunu kırmadı oyun açılıyor oynanıyor ama sadece bu uyarı çıkıyor.
Yama çalışmıyor mu? Bilmiyorum dostum yamanın sadece 1.02'de çalıştığı yazıyor. Nexus moddan gerekli şeyleri indirip Türkçe yamayla birleştirirsen belki çalışır bilmiyorum. Ya da mümkünse Steam'den önceki sürüme dönme gibi şeyler varsa 1.02ye dönebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.