Oytun Bilgin
Decapat
Ben kurdum fdp menu fdp System message şeklinde bazı hatalı çevirimler oluşuyor.
Bende de öyle oldu ama oynanışa etki etmiyor. O yüzden pek sorun değil bence.
Ben kurdum fdp menu fdp System message şeklinde bazı hatalı çevirimler oluşuyor.
Bende de öyle oldu ama oynanışa etki etmiyor. O yüzden pek sorun değil bence.
Hocam hortlatıyorum konuyu ama bunu kurduğumda konsol açılıyor sadece oyun açılmıyor.Eki Görüntüle 1291650
Türkçe Yama - (Mediafire Link)
Total Virüs Sonucu
Çevirmenler:
Mahsun Mücahit Sürdem (Frankchestein)
Barış Biçici
Mehmet Tandoğan
İstemsiz Turunçgil
Süleyman Tomruk
PROGRAMLAMA
Ömür KANTAR
Çeviri Durumu:
Menü %100
Altyazı %100
Yetenekler/Notlar ve diğerleri %100
Kurulum:
*Yamayı oyunun bulunduğu klasöre kurun. (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Sekiro Shadows Die Twice)
Eki Görüntüle 1291655
Eki Görüntüle 1291651
Eki Görüntüle 1291653
Eki Görüntüle 1291654
Hocam Steam üzerinden rehber kısmından güncel bir yama bulup onu yaptım sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.Hocam yeni link buldum konsol açılıyor enter basınca oyuna giriyor ve çalışıyor fakat bende gamepad ile oynayamamama sebep oldu isterseniz deneyin. link
Bana da atabilir misiniz rica etsem ? Teşekkür ederim şimdidenHocam Steam üzerinden rehber kısmından güncel bir yama bulup onu yaptım sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.
Hocam Steam üzerinden rehber kısmından güncel bir yama bulup onu yaptım sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim.
Merhaba halledebildiniz mi?Ben kurdum FDP menu FDP system message şeklinde bazı hatalı çevirimler oluşuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.