Sekiro vs CP2077 vs Dying Light 2

BARANDK0

Hectopat
Steam kış indirimlerinden bir oyun almayı düşünüyorum ve bu 3 oyun arasında kaldım. Bu aralar bir Souls oyununa sarasım da var ama CP ve D2'yi de oynamayı düşünüyorum. Sizce hangisini alayım?

Steam kış indirimlerinden bir oyun almayı düşünüyorum ve bu 3 oyun arasında kaldım. Bu aralar bir Souls oyununa sarasım da var ama CP ve D2'yi de oynamayı düşünüyorum. Sizce hangisini alayım?
Sekiro belli bir hikayesi olan, oynanışına göre hızlı da bitebilen bir oyun. Ben neredeyse 3 kez bitirdim sanırım, gerçekten çok iyi bir oyun. Souls tarzına yakın değilseniz ya da ölüp ölüp paranızın yarısını kaybetmek sizi çok bozmayacaksa kesinlikle bakmalısınız. Öte yandan CP 2077 ise 30-40 saatlik ana hikayesi ve ana hikayesinden daha da güzel onlarca yan görevi bulunan açık dünya bir oyun. Tek bir oyun aldığınıza göre hem süre hem hikaye açısından CP 2077 tavsiye ederim. DL2 oynamadım.

Steam kış indirimlerinden bir oyun almayı düşünüyorum ve bu 3 oyun arasında kaldım. Bu aralar bir souls oyununa sarasım da var ama cp ve D2'yi de oynamayı düşünüyorum. Sizce hangisini alayım?

Hocam Sekiro gib bir şaheser herkesin harcı bir oyun değil alan adam oyuna alışına kadar iade eder vallahi benim oyum Cyberpunk 2077'den yana hikayesi açık dünyası muhteşem fiyatı da gayet ucuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı