Oyunun özeti budur. Bugün Sekiro'ya başladım ve aynısını düşünüyorum. Dodge atmak çok zor ve boss düşmanlar inanılmaz zor. Bir kez vuruyorlar sersemliyorsun. İkinci vuruşta yerdesin. Zorluk seviyesi olmaması çok üzücü.Oyun çok güzel ama ilerleyemiyorum.
90 saatim var harika bir oyun ve rakibin saldırılarını çözüp hareket etmeniz gerekiyor.Sekiro kadar zor oyun oynamadım ben. Daha 2. bossdayım ve hiçbir şey yapamıyorum. Oyun çok güzel ama ilerleyemiyorum hile ile bitiren var mı aranızda?
187 TL oluyor, güzel oyun ama çok pahalı. Hesap alarak ya da farklı yollardan oynayabilirsiniz.Biraz konuyla alakasiz olacak. Baltaladiysam kusura bakmayin. Oyun indirimlerde ne kadara dusuyor? Almaya deger mi?
Bir uzak doğu oyunu olduğu için pek bir şey beklemeyin en düşük 188 liraya satılmış. Steamdb'den bakabilirsin.Biraz konuyla alakasiz olacak. Baltaladiysam kusura bakmayin. Oyun indirimlerde ne kadara dusuyor? Almaya deger mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.