Sekiro'da hile yaptınız mı?

• Konuyu başlatan RSK06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 3.791

RSK06

Hectopat
Daha fazla  
Sekiro kadar zor oyun oynamadım ben. Daha 2. bossdayım ve hiçbir şey yapamıyorum. Oyun çok güzel ama ilerleyemiyorum hile ile bitiren var mı aranızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun çok güzel ama ilerleyemiyorum.
Oyunun özeti budur. Bugün Sekiro'ya başladım ve aynısını düşünüyorum. Dodge atmak çok zor ve boss düşmanlar inanılmaz zor. Bir kez vuruyorlar sersemliyorsun. İkinci vuruşta yerdesin. Zorluk seviyesi olmaması çok üzücü.

Tekrar tekrar oynayarak ve deneyerek öğreniyorsun boss'ları. Biraz sinirlenmiştim ilk oynayışımda fakat kaliteli bir oyun olduğu için basit bir zorluğu yok en azından. Oyunun biraz da tarzı bu, aşırı zor ama o zorluk kimileri için çok zevkli kılıyor oyunu.

Bossların patternını çözmek Dark Souls'un aksine Sekiro'da daha zor. Çünkü Sekiro'da tek bir karakter var ve ona göre dövüşler dizayn edilmiş. Dark Souls'da mesela büyücü karaktere göre zor olan savaşçıya göre kolay olabiliyor ya da tam tersi olabiliyor.
Ben Sekiro'yu 2-3 yıl önce oynamıştım ve evet son bossta hile kullanmak zorunda kaldım. Çünkü ciddi ciddi 50-60 kere denedim, saatlerce denedim, taktik videoları falan izledim ama ona rağmen yapamadım ve sonunda bu kadar fazla denemenin zaman kaybı olduğunu düşünüp son bossu hileyle geçmek zorunda kaldım. Önceki bosslarda pes etmemiştim ve öğrenmek için zorlamıştım kendimi. Fakat son boss gerçekten son boss yani. Hiçbir şekilde yapamadım.
Sırf bu yüzden bugünlerde Sekiro'yu son boss dahil hakkını vererek oynamak için tekrar indirmeyi düşünüyorum.

One hit kill'i açarak bitirenler:

1616357064612.png

Tavsiyem vurma gücünüzü arttırabileceğiniz trainer'lere bakın. 1.2-1.3 ile bir tık daha kolaylaştırarak oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı