Selamünaleyküm, ben Hasan İskan

Önemli olan ben değilim burada. Diğer insanların Allah'a inanmamaları sorun. Her yere böyle girilmeyeceğini bir insan doğal olarak bilmeli.
Verilen her selama usulüne uygun olarak cevap vermek medeniyettir. Biri Selamun Aleyküm dediğinde karşılığında merhaba demek yanlış bir şey. Tam tersi durum da aynı şekilde. Sen olaya dini şekilde bakma sadece bir selamlama yöntemi olarak al.

Önemli olan ben değilim burada. Diğer insanların Allah'a inanmamaları sorun. Her yere böyle girilmeyeceğini bir insan doğal olarak bilmeli.
Sosyalde bir inancı olmayan insanlar milletin fikirlerine karşı gayet hoşgörülü yaklaşıyorlar. Burada sorun sizde ve yeni katılan bir kullanıcıya karşı böyle bir mesaj yazmanız hoş değil.

Sosyalde bir inancı olmayan insanlar milletin fikirlerine karşı gayet hoşgörülü yaklaşıyorlar. Burada sorun sizde ve yeni katılan bir kullanıcıya karşı böyle bir mesaj yazmanız hoş değil.

Şahsen bu tarz sosyal ortamlarda dinin konulara karıştırılmaması gerektiğinin taraftarıyım.

Burası Müslümanların da mekanı değil. Ona göre davranın. Her türden insan mevcuttur.
Söylediğiniz şey çok saçma. Bir ingiliz gelse "hi" dese "yürü git kardeşim, burası İngiltere mi?" diyorsunuz?
Veya ben gittim "Müslümanların mekanı"'na esenlikler, iyi günler dilerim, desem "Yürü git, burası bizim mekan" mı demeleri lazım?

Yaşının 13 olması dışında sorun yok. Ben söylediğimde gayet haklıyım dostum. Herkesin kullandığı bir platforma böyle yaklaşmak mantıksız.

Siz kendinize haklısınız bizde kendimizce haklıyız.

Evet bu konuda hak veriyorum lakin dini bir şey karıştırmamış, selam vermiş olayı çok fazla büyüttünüz.

Aynen kardeşim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı