Sennheiser CX300S alınır mı?

Bu varken şahsi fikrim CX300S fiyatını pek hak etmiyor.
KZ alırsam ZSX almayı düşünüyordum ancak ses kalitesinin abartıldığı kadar olmadığı söylendi. Bir de KZ alırsam kulak ucu alamam. KZ'nin kulak uçlarına çok kötü diyorlar. Kablo yükseltmesi de yapamam tabii.
Bunlar bahane aslında. KZ almakta tereddüt etmemin nedeni büyük olması. Gün içinde çok uzun süre kullandığımdan rahat olması önemli. Bir de ses kalitesinden şüphe duyuyorum.

Bi' ara Bim'e Jabra Elite 65t gelmisti, bircok yerde de 100+ TL fazlasina satiliyor, suan onu kullaniyorum tavsiye ederim, Sennheiser ses kalitesi olarak iyidir, bir sure sonra Momentum TWS 2'ye gecebilirim ustune biraz koyup. [belki]

KZ alırsam ZSX almayı düşünüyordum ancak ses kalitesinin abartıldığı kadar olmadığı söylendi. Bir de KZ alırsam kulak ucu alamam. KZ'nin kulak uçlarına çok kötü diyorlar. Kablo yükseltmesi de yapamam tabii.
Bunlar bahane aslında. KZ almakta tereddüt etmemin nedeni büyük olması. Gün içinde çok uzun süre kullandığımdan rahat olması önemli. Bir de ses kalitesinden şüphe duyuyorum.
KZ sitesinde ayrı kablolar satılıyor sanırım, ayrıca kulak uçları normal fakat daha iyisi ek masrafla alınabilir, onun dışında iki kulaklığı da kullanmış biri olarak KZ'ye daha sıcak bakıyorum.

Dediğim gibi, bir günde aşağı yukarı 4-5 saat kullanıyorum. Bu yüzden ZSX alıp işi riske atmak istemiyorum. Rahat olması önemli. Deneme imkanım ikisi arasında net karar verebilirdim 😭

@painkiller @Bitflex Hep CX300S ve KZ ZSX'ten konuştuk ancak bu fiyata Sony ya da Pionerr'in alternatif kulaklıkları yok mu? Ya da başka markaların?

@FantastikTürk açıkçası KZ ZSX’i duymamıştım ben. Sony ve Philips kullanmıştım daha önce. Fakat Sennheiser başka bir dünya bence. Şu an çok memnunum dediğim gibi tek sıkıntı mikrofondu. O yüzden CX 300S düşünüyorum ben de. Sony ve Philips kötü değil ama Sennheiser’da aldığım müzik tatminini diğerlerinde alamadım. Bir kere alıyoruz sonuçta.

@painkiller Hocam telefonda kullandığında eğer telefonun kötüyse ses kalitesini kısıtlıyor ya, bunun için ne yapabilirim? MP3 çalar falan mı almam gerekiyor, anlamadım.
Yani ben Spotify kullanıyorum. Kulaklıkla dinleyince telefon değil de Spotify ve kulaklık belirliyor bence sesin kalitesini. Ama kulaklıksız telefon hoparlörü ile dinlersen tabii işler telefonun kalitesine kalıyor tamamen. Spotify’ı da ekolayzır ayarlarından yüksek kalite yaptım sesi. Gayet güzel benim için yani. Ama telefon hoparlöründen dinlersem kalite ne yaparsan yap düşüyor tabii ki.

Bana KZ serisi çok rahat gelmişti, spor salonunda aşağı yukarı 3 saat kullanıyorum eve gidiş ve dönüş 4 saati buluyor fakat rahatlık konusu kişiden kişiye değişiklik gösteriyor.

@painkiller, eğer deneyebilme imkanınız varsa KZ ZSN Pro veya ZSX'in müthiş ses kalitesi var. Önerdiğim kulaklıklardan bir tanesi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı