Sennheiser Game One nasıldır?

Sennheiser PC38X dikkatimi çekti, bilginiz var mı bilmiyorum, daha güncel bir model. Belki onu yurtdışından alırım.
 
Hocam kolay gelsin konunuzu foruma bakınırken gördüm naptınız aldınız mı PC38X'i? Şahsen ben çok uzun zamandır Game One kullanıyorum ve kulaklık kalitesi olarak çok memnunum. Yanında gelen iki kablo da kulaklığa bağlandıkları yerden bükülmekten dolayı bozuldu şu an yeni kablo arayışı içerisindeyim fakat kulaklık aşırı sağlam defalarca düşürmeme rağmen dayandı(belli ses frekanslarında sağ taraf cızırtı yapıyor çok nadir, büyük olasılıkla düşürmem ile alakalı). Ben de yeni kulaklık alırsam PC38X almayı düşünüyorum şahsen ve aldıysanız ne kadarlık bir vergi ödediniz merak ediyorum.
 
Tamamdır hocam teşekkürler, aslında kablosuza geçesim var ama open-back kulaklığa çok alıştım. Siz bundan önce ne kullanıyordunuz ve yorumlarınız neler. PC38X ile game one yakın olduğundan fikrim var ama çok uzun zamandır closed-back kullanmadım.
 
Daha önce oyun kulaklığı ya da türevleri kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum maalesef. Kulaklık çok rahat, kafamda saatlerce dursa ağırlık hissetmiyorum. Ses kalitesi de beni tatmin ediyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı