Sennheiser GSP 600 vs Arctis Pro + GameDAC vs Sennheiser Game Zero

İşte bunlar Yok benim ses kartında iki giriş gösteriyor biri realtek digital output biriside hoparlör benimki hoparlörden başkasında çalışmıyor geliştirmeler kısmındada bunların hiçbirisi yazmıyor

Ses kartı sesin şiddetinde çok etken oluyor ama normal de de yeterli seviyede olması lazım diye düşünüyorum. Nereden aldın bilmiyorum ama bir kaç gün dene araştır istersen sonra iade hakkını kullanırsın. Bende Gsp600 ve Gsx1000 alıp 3200 vereceğime Arctis Pro Wireless almayı düşünüyorum direk. Hem kullananlar genelde memnun hemde kablosuz olması cezbediyor. Umarım bende hayal kırıklığına uğramam.
Wireless alma ama ikisinide denedim rahatlık açısından gsp 600 biraz sıkıyor ama kafayı iyi ayarlarsan çok rahat ve kaliteli malzeme belki Ben yanlış ayar yapıyorumdur bilemedim
Wireless i neden tavsiye etmiyorsun? Siparişi verdim malesef.

Game dacli modeli alsaydınız keşke ama yinede kötü değil hayırlı olsun bende sizden yorum bekliyorum
Arctis Pro Wireless i yaklaşık iki gündür kullanıyorum şuan çok memnunum ses seviyesi %100 de iken ses çok fazla kulakta tutmak çok zor oluyor hatta. Ben 70 80 civarı kullanıyorum Pubg de gayet başarılı wireless kulaklığa göre ve belki de bir çok kablolu kulaklığa göre. Wireless istemiyorum dersen gamedac modelinin de iyi olacağını düşünüyorum. Daha önce Cloud Revolver kullanıyordum Asus DG 5.1 ses kartı ile ondan daha rahat bir ses kasma performansı var ayrıca müzik dinlemek gerçekten keyifli.

Arctis Pro Wireless i yaklaşık iki gündür kullanıyorum şuan çok memnunum ses seviyesi %100 de iken ses çok fazla kulakta tutmak çok zor oluyor hatta. Ben 70 80 civarı kullanıyorum Pubg de gayet başarılı wireless kulaklığa göre ve belki de bir çok kablolu kulaklığa göre. Wireless istemiyorum dersen gamedac modelinin de iyi olacağını düşünüyorum. Daha önce Cloud Revolver kullanıyordum Asus DG 5.1 ses kartı ile ondan daha rahat bir ses kasma performansı var ayrıca müzik dinlemek gerçekten keyifli.

Hayırlı olsun bende gsx 1000 aldım muazzam ses kalitesi var ikisi birlikte gsp 600 ile ses seviyesi biraz düşüktü ekolayzer apo diye bir program var desibeli biraz artırdım şu an mükemmel ötesi hile gibi adamı elimle koymuş gibi buluyorum pubgde apex legendste muazzam set oldu hyperx cloud2 kullanıyordum bu kadar zaman sağır gibi oynamışım meğer hala eski kulaklık etkisi duruyor o kadar güzel ses kasılıyor ki tuhafsıyorum lan demekki böyle oluyormuş diye

Merak ettiğim bir kaç şeyler var.
Ses düşük geliyordu ses kartı aldığınız halde gene biraz da olsa düşük müydü?
Ek olarak ses kartın gerçekten avantajını gördünüz mü yani nasıl desem kulaklık zaten gerçekten iyi kaliteli hani bunun bi tık üstüne çıkmışsınız ses kartıyla daha da avantajlı bir durum oldu mu sizin için?
Ek olarak dezavantajı gibi bir duruma rastladınız mı?

Merak ettiğim bir kaç şeyler var.
Ses düşük geliyordu ses kartı aldığınız halde gene biraz da olsa düşük müydü?
Ek olarak ses kartın gerçekten avantajını gördünüz mü yani nasıl desem kulaklık zaten gerçekten iyi kaliteli hani bunun bi tık üstüne çıkmışsınız ses kartıyla daha da avantajlı bir durum oldu mu sizin için?
Ek olarak dezavantajı gibi bir duruma rastladınız mı?

Evet Ses oyunlarda düşük geliyordu bende desibeli artırdım 7.1 hiç açmıyorum oyunlarda hiç anlaşılmıyor çünkü 24 bit 48 khz de oynuyorum kalitesi süper çok farkettirdi ses kartı her şey anlaşılıyor net olarak 24 bit 96 da denedim pubgde ve diğer oyunlarda Sıkıntı yok ama sadece apexte cızırtı yaptı apexle alakalı bir şey olsa gerek bide ses kartı olmadan kulaklığın bir anlamını görmedim ses kartı alınca herşey daha süper oldu ses kısıklığı hariç onunda çözümünü buldum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı