Ses kartı sesin şiddetinde çok etken oluyor ama normal de de yeterli seviyede olması lazım diye düşünüyorum. Nereden aldın bilmiyorum ama bir kaç gün dene araştır istersen sonra iade hakkını kullanırsın. Bende Gsp600 ve Gsx1000 alıp 3200 vereceğime Arctis Pro Wireless almayı düşünüyorum direk. Hem kullananlar genelde memnun hemde kablosuz olması cezbediyor. Umarım bende hayal kırıklığına uğramam.
Wireless i neden tavsiye etmiyorsun? Siparişi verdim malesef.Wireless alma ama ikisinide denedim rahatlık açısından gsp 600 biraz sıkıyor ama kafayı iyi ayarlarsan çok rahat ve kaliteli malzeme belki Ben yanlış ayar yapıyorumdur bilemedim
Wireless i neden tavsiye etmiyorsun? Siparişi verdim malesef.
Asus sitesinden ses yazılımı güncellediniz mi eğer ses yazılımı varsa oraya da bir bakın derim.
Arctis Pro Wireless i yaklaşık iki gündür kullanıyorum şuan çok memnunum ses seviyesi %100 de iken ses çok fazla kulakta tutmak çok zor oluyor hatta. Ben 70 80 civarı kullanıyorum Pubg de gayet başarılı wireless kulaklığa göre ve belki de bir çok kablolu kulaklığa göre. Wireless istemiyorum dersen gamedac modelinin de iyi olacağını düşünüyorum. Daha önce Cloud Revolver kullanıyordum Asus DG 5.1 ses kartı ile ondan daha rahat bir ses kasma performansı var ayrıca müzik dinlemek gerçekten keyifli.Game dacli modeli alsaydınız keşke ama yinede kötü değil hayırlı olsun bende sizden yorum bekliyorum
Arctis Pro Wireless i yaklaşık iki gündür kullanıyorum şuan çok memnunum ses seviyesi %100 de iken ses çok fazla kulakta tutmak çok zor oluyor hatta. Ben 70 80 civarı kullanıyorum Pubg de gayet başarılı wireless kulaklığa göre ve belki de bir çok kablolu kulaklığa göre. Wireless istemiyorum dersen gamedac modelinin de iyi olacağını düşünüyorum. Daha önce Cloud Revolver kullanıyordum Asus DG 5.1 ses kartı ile ondan daha rahat bir ses kasma performansı var ayrıca müzik dinlemek gerçekten keyifli.
Merak ettiğim bir kaç şeyler var.
Ses düşük geliyordu ses kartı aldığınız halde gene biraz da olsa düşük müydü?
Ek olarak ses kartın gerçekten avantajını gördünüz mü yani nasıl desem kulaklık zaten gerçekten iyi kaliteli hani bunun bi tık üstüne çıkmışsınız ses kartıyla daha da avantajlı bir durum oldu mu sizin için?
Ek olarak dezavantajı gibi bir duruma rastladınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.