Serseriler ile nasıl baş ediyorsunuz?

Haklısiniz hocam, teşekkürler 😊
Rica ederim hocam. Kaç yaşındaydınız?

kürtlerin yanında yaşamıyorum kürtlerle muhattap olmuyorum başım rahat. Tanrı kurtulmak isteyen herkese kürtlerden kurtulmayı nasip etsin.
Ne kadar sığ bir düşünce. Neden genelleme yaparak kürtleri direkt hedef gösteriyorsun? Biz burada serserilerden konuşuyoruz kürtlerden değil. Kaldı ki o serserilerin hepsi kürt değil aralarında Türk de var, Laz da.

Ne kadar sığ bir düşünce. Neden genelleme yaparak kürtleri direkt hedef gösteriyorsun? Biz burada serserilerden konuşuyoruz kürtlerden değil. Kaldı ki o serserilerin hepsi kürt değil aralarında Türk de var, Laz da.
keko kelimesinin kökeni kürtçe. Abi demek sanırım. Bu durum bile serserilerin ezici çoğunluğunun kürt olduğu gerçeğini destekler.

Kürt'lerin yanında yaşamıyorum Kürt'lerle muhatap olmuyorum başım rahat. Tanrı kurtulmak isteyen herkese Kürt'lerden kurtulmayı nasip etsin.

Hocam niye genelleme yapıyorsunuz, serserilerin içinde Türk te var laz da.

keko kelimesinin kökeni kürtçe. Abi demek sanırım. Bu durum bile serserilerin ezici çoğunluğunun kürt olduğu gerçeğini destekler.
Keko ve serseri ayrı şeyler. Keko genelde daha pasif. Serseri daha çok silah taşıyan, eşkiya anlamında kullanılır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı