Servise gitmeye gerek var mı?

Samwise Gamgee

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar uzun uzun anlatayım.
Olaylar şöyle gelişti bir gün bilgisayarımda ekranda barkoda benzeyen siyah beyaz çizgiler olduğunu fark ettim. Ertesi sabah Vatan Bilgisayar'a gittim. Vatan Bilgisayar'da gözümün önünde kontrol edildi bir soruna rastlanmadı sonra gönderdiler servise tabii 20 gün civarı bekledim ve şu mesaj geldi belgeleri imzalayarak bilgisayarınızı alabilirsiniz yazıyordu. Bunun üzerine çok sinirlendim ve Vatan Bilgisayar'a gittim. Adam yapılan servis kontrolünde herhangi bir arızaya rastlanmadığını belirtti. Ben ise arızalı olduğunu en azından ya aynısı ile ya da bir miktar koyup daha iyisi ile değiştirin dedim fakat adam böyle bir şey olmayacağını söyledi.
Aldım tabii moral sıfır sorun yoktu ama yeni bir sorun çıktı laptopun ekran gelmedi ama bilgisayarı açıp kapattım düzeldi. Napayım şimdi götüreyim mi?

Bir sorun yaşamıyorsanız, ne bahanesi ile göndereceksiniz? Ekrana görüntü gelmemiş o da kapatıp açılınca düzelmiş. Eğer düzenli bir şekilde oluyorsa gönderin fakat şu an gönderirseniz sadece beklersiniz aynı şekilde teslim alırsınız gibi gözüküyor.
bir miktar koyup daha iyisi ile değiştirin dedim
🤣 🤣

Bir sorun yaşamıyorsanız, ne bahanesi ile göndereceksiniz? Ekrana görüntü gelmemiş o da kapatıp açılınca düzelmiş. Eğer düzenli bir şekilde oluyorsa gönderin fakat şu an gönderirseniz sadece beklersiniz aynı şekilde teslim alırsınız gibi gözüküyor.

🤣 🤣

Hocam daha önce arıza çıktığı için aynısını geri gönderdikleri için çok korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı