Sevdiğim kadın beni başından kovuyor

Neden az önce bunu yazdınız? Yazmanızda bir amaç olmalıydı. Bir süre boyunca yazmayın, siniri yatışsın.
Hocam sal beni, istemiyorum, git artık diye yazıp durdu bugün bende sinirlenince kavga çıktı. Az önce de bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım ne yazık ki.

Hocam sal beni, istemiyorum, git artık diye yazıp durdu bugün bende sinirlenince kavga çıktı. Az önce de bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım ne yazık ki.
Karşılıksız seviyorum demek yerine akışa göre başka cümleler kurulabilirdi. Alttan alın da kendinizi aşağılamayın. 3-4 gün yazmayın.

Karşılıksız seviyorum demek yerine akışa göre başka cümleler kurulabilirdi. Alttan alın da kendinizi aşağılamayın. 3-4 gün yazmayın.
Hocam aşağılanacak bir durum yok ki zaten, instagram kullanıyorsanız ekran görüntüsü atmak isterim.

''alikandass'' instagram adresim hocam, yazarsanız ss halinde size ulaştırmak isterim.

Arkadaşlar merhaba;
Şimdi yüksek lisans yaptığım yerden bir kızla konuşuyorum. Bana sevdiği biri olduğunu söyledi. Ben de bir şeyler gördüm onun hakkında ve bunu söyledim ona mesaj yoluyla, o da başta engel atıp sonrasında engeli kaldırdı. Bugüne kadar gayet normal konuşuyorduk ama bugün bambaşka biri haline dönüşmüş, yazma ve git başımdan deyip duruyor. Ne yapmam lazım ya da ne biçim bir yol izlemem lazım? Şimdiden teşekkür ederim.
Bundan ilerisi taciz bırak gitsin kız istemiyor işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı