Sevdiğim kişi beni sildi

O bahsettiğin kişiyle doğmadın, yokluğunda da ölmezsin. Alışmaya çalış, zamanla unutursun. Valorant oynayacak birilerini bulursun, TR'de çok tutulduğu için oyun arkadaşı bulmakta pek zorlanmazsın.

Valorant üzerinden tanışsam bu kadar bağlanmazdım da 1 yıl çöp oldu ilk kurduğunuz cümle doğru ama asıl sıkıntı alışma süreci.

Belirttiğiniz kadar olan bilgileri göz önünde bulundurup zihnimizde şöyle bir tartmaya çalıştığımızda, ciddi bir ilişki yaşamadığınızı kestirmek çok da zor değil.

Bunun yaş ile ne kadar alakası olabilir sevmenin yaşı da yok sınırı da emin ol şu ana kadar ki yaşadığın ilişkilere göre daha ciddi bir ilişki yaşamışızdır.
Başkasını bulmuş.

Erkek bunu yapan ama o kız dedi.
Başkası olsa her türlü haber alırım da işler farklı üstad konuştuğu var da oda nadir.

Valorant üzerinden tanışsam bu kadar bağlanmazdım da 1 yıl çöp oldu ilk kurduğunuz cümle doğru ama asıl sıkıntı alışma süreci.

Bunun yaş ile ne kadar alakası olabilir sevmenin yaşı da yok sınırı da emin ol şu ana kadar ki yaşadığın ilişkilere göre daha ciddi bir ilişki yaşamışızdır.

Başkası olsa her türlü haber alırım da işler farklı üstat konuştuğu var da oda nadir.

Evcilik oynuyorsunuz bence. Oyunda kavga olur o baba o anne olacak diye.
Parayı kurtardım mı kurtardım hadi eyvallah.

Bana 5 TL atmıyor ama?

Alışması zor olacak ama seni sevmeyen, her yerden engelleyen birini ne zamana kadar sevebilirsin ki? Hayat bu tarz şeylere kafa yormak için çok kısa. Az da olsa dışarı çıkıp, biraz gezen biriysen yeni birini zamanla bulursun. O 1 yılı da unutmaya çalış, sanki hiç yaşanmamış gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı