Sevdiğim kişi beni sildi

Alışması zor olacak ama seni sevmeyen, her yerden engelleyen birini ne zamana kadar sevebilirsin ki? Hayat bu tarz şeylere kafa yormak için çok kısa. Az da olsa dışarı çıkıp, biraz gezen biriysen yeni birini zamanla bulursun. O 1 yılı da unutmaya çalış, sanki hiç yaşanmamış gibi.
O benim karakterimi beğenmiyor ama ben onun karakterini nedensizce çok seviyorum kaybetmek istemiyorum bu yüzden salmıyorum da ama dedikleriniz de sonuna kadar haklısınız.
Onun insta adresini versene insanları üzmenin gününü gösterem ona.
😂 Sen ver kardeşim

Yaş aralığınız gereği genelde bir anlık heves eseri kurulan ilişkileri göz önünde bulundurduğumuzda, aslına bakarsak gayet de şaşırtmayan bir son.

Önünüze bakın, hayatınıza devam edin ve o kişinin kararına saygı duyarak kendisini darlamayın.

Kurduğunuz cümleler gerçekten aşırı doğru ama acı çekmeden de yaşanmıyor ki.
Bırakın. Kitap okuyun ya da kendinizi bir şey öğrenmeye adayın. O boşluğu doldurun. Bu hayatta sevgili olmaktan daha önemli şeyler var; mesela okumak, bilgi öğrenmek.
Elimiz de olan bir şey olsa kimse aşık olmazdı ki zaten.

Başka arkadaş mı yok sana? Kaç yaşındasın?

Bir de şu anda silmesi çok iyi oldu. Çünkü karakterinin olmadığını erken öğrendin. İleride güvenerek bir şifre... Verdiğin zaman da silebilirdi.
Öyle şeylerle uğraşmaz karakterini biliyorum da hatalarım yüzünden aşırı tepki verdi soğudu sonrasında saldı işte.
Kendini bu kadar hafife alma ona ihtiyacın olduğunu mu düşünüyorsun hayır. O seni kaybetti.

Tek teselli şeklim olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı