Bende öyle yapayım dedim uzun aradan sonra ama canımız yandı be yapmaz olsaydık.
Onun insta adresini versene insanları üzmenin gününü gösterem ona.
Bende öyle yapayım dedim uzun aradan sonra ama canımız yandı be yapmaz olsaydık.
Oyunda ne kavgası kardeşim ya cidden dalga geçilecek bir konu değil ki.Evcilik oynuyorsunuz bence. Oyunda kavga olur o baba o anne olacak diye.
Bana 5 TL atmıyor ama?
Ona bağlıyım nedensizce takıntılıyım kopamıyorum ondan çaresizim.
Evcilik oynuyorsunuz bence. Oyunda kavga olur o baba o anne olacak diye.
Bana 5 TL atmıyor ama?
sonra karakterimi beğenmediğini söyleyip bıraktı beni.
Ben anlayamıyorum gerçekten. Hayat bu kadar kısa ilen insanlar neden hayatını bir insan için boşa harcar. Tonlarca bilgi var ya da felsefi düşünceler var. Teknoloji gelişiyor. Ayrıca ilişki kurmanın arkadaşlık ile farkı ne?Güzel öneri kanka ama kime?
Eskiden aşırı yakındı uzun lafın kısası, sonra karakterimi beğenmediğini söyleyip bıraktı beni. Bugün de yazayım bir dedim yazdım, sonra direkt atarlandı ve bazı kırıcı şeyler söyleyip hem Instagram'dan hem de Valorant üzerinden silmiş beni. Canım gerçekten çok acıyor ne yapacağımı da bilmiyorum. Moralim aşırı bozuk.
Kabullenemiyorum salaklık bende.Adam sana karakterini beğenmedim diyip arkadaşlıktan çıkarmış. Daha ne zorluyorsun? Daha da üstüne gidersen tacize girer söyliyim.
Keşke söylenen kadar kolay olsa ama böyle de avuturum kendimi.
Oyunda ne kavgası kardeşim ya cidden dalga geçilecek bir konu değil ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.