Sevdiğim kız arkamdan konuşuyormuş

Sevdiğin kızın sana karşı hissi yokmuş veya arkadaşın kızı kendisi kapmak için seni aradan çıkarmaya çalışıyor.
Arkadaşım başka bir kıza aşık bunu biliyorum ama beni neden ayırmak istesin hocam?
Arkadaşınız da belki onu seviyordu ve size yalan söyledi? Her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek, kimsenin birine sebepsiz yere “karaktersiz” diyeceğini hiç sanmıyorum. Arkadaşınız şaka yapmışta olabilir.
Kötü şeyler yaparım o zaman(!)

Arkadaşım başka bir kıza aşık bunu biliyorum ama beni neden ayırmak istesin hocam?

Ben ihtimalleri sıralıyorum, sen daha iyi tanıyorsun onları. Kıza da çekinmeden sor "ne karaktersizliğimi gördün?" diye. Kaybedeceğin bir şey yok, kazanacağın şeyler ise tutumuna göre değişir.

Ben ihtimalleri sıralıyorum, sen daha iyi tanıyorsun onları. Kıza da çekinmeden sor "ne karaktersizliğimi gördün?" diye. Kaybedeceğin bir şey yok, kazanacağın şeyler ise tutumuna göre değişir.
Arkadaşım benden duymadın dedi, ona benim dediğimi söylersen bozuşuruz dedi.

O arkadaşın yalan söylüyor gibi bence. O kızın senin ne karaktersizliğini görmüş? Ya da sen onun yanında herhangi bir karaktersizlik yaptın mı?
Kızla yüz yüze konuş. Öğren bakayım derdi neymiş. Eğer kız senin hakkında kötü bir şey demezse. Arkadaşlığını bitir o yalancıyla.

Arkadaşım benden duymadın dedi, ona benim dediğimi söylersen bozuşuruz dedi.

Ezik gibi "şu söyledi" demeyeceksin. Kararlı bir şekilde neden öyle söylediğini direkt sor ipleri kızın eline verecek halin yok "karaktersiz" gibi. 😄 Cevabını al tamam de geç, kıza karşı tutumunu ona göre belirlersin.

Ekleme: Kız cevap vermeyip kim söyledi diye ısrarla sormaya ederse de hiç cevap verme otur yerine. Öyle söylediğini kabul etmiş olacaktır.

Salla be olm sana kız mı yok bu hayatta. İllaki sana uygun bir kız çıkacak karşına.

Demekki seni sevmiyormuş ucunda ölüm yok ya.

Ayrıca adam gibi sor neden karaktersizmişim diye. Eğer kim söyledi derse de demek ki kabul ediyorsun de peşini bırak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı