Sevdiğim kız başkasını unutmaya çalışıyor

AnimusOxyGeN

Hectopat
Daha fazla  
Bana ümit verdi ama üstüne unutmaya çalıştığını söylediğini kişiyle Instagram üzerinden konuşuyor, kızın yakın arkadaşı ise, kızın o çocuğu hâlâ sevdiğini söylüyor. Kızların Allah belasını versin. (admin düzeltme yapmazsan sevinirim)

Bana ümit verdi ama üstüne unutmaya çalıştığını söylediğini kişiyle Instagram üzerinden konuşuyor, kızın yakın arkadaşı ise, kızın o çocuğu hâlâ sevdiğini söylüyor. Kızların Allah belasını versin. (admin düzeltme yapmazsan sevinirim)
Yaptığı sana saygısızlık. Seni el altında tutuyor, seçenek olarak görüyor resmen. İletişimi kes, muhatap olma. O senin seçeneklerinin arasına girsin.

Aynı durumu bir kız olarak yaşadım malesef şuan o kızla konuşuyor ve sevgililer mi bilmiyorum bile.İkinci plana atılmak kadar kalp kırıcı bir şey yok.Anlamadığım şey kız sevgili yaptı ayrıldı sonra tekrardan bu çocuğa yazdı nasıl gurursuzsa artık tekrardan kabul etti ve konuşmaya başladılar.Birbirlerine yorum yapmalar falan baya komik.

Son düzenleme:
Aynı durumu bir kız olarak yaşadım maalesef şu an o kızla konuşuyor ve sevgililer mi bilmiyorum bile. İkinci plana atılmak kadar kalp kırıcı bir şey yok. Anlamadığım şey kız sevgili yaptı ayrıldı sonra tekrardan bu çocuğa yazdı nasıl gurursuzsa artık tekrardan kabul etti ve konuşmaya başladılar. Birbirlerine yorum yapmalar falan bayağı komik.

Ne yapacağız biz aga ya:(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı