Sevdiğim kız beni arkadaş olarak görüyor

Canım kardeşim kız sana seni arkadaş olarak görüyorum olmaz demiş ve sen bu kızla muhattap olduğun sürece arkadaşlık ilişkilerinden başka birşey gelişmeyecek çünkü onunla konuşmaya devam edip bunu kabulleniyorsun. Kızda ben zaten ona söylediğim halde benimle konuşuyor diyordur yani sıkıntı yok gibisinden düşünüyordur. Muhabbetini kesmezsen, tavrını koymazsam kıza değerini bildiremezsin. Kızlarla erkeklerin yapısı çok daha farklı. Kızlar daha duygusal, yokluğunu fark ettiğinde onun için değerliysen daha derin duygular içine girer, değerlenirsin, özlenirsin. Buda seni arkadaşlık seviyenden, flört seviyesine yükseltebilir. Zaten şuanda sevgili olmak istemiyor. Arkadaşlık seviyesinde gitmen sana hiçbir şey kazandırmayacak aksine daha çok kendini yiyeceksin.
15 gün boyunca hiç mesaj atmayacağım ve o bana yazana kadar da yazmayacağım. Okul başladığında ise o benle konuşana kadar konuşmayacağım. Baktım hocam kızda değişen hiçbir şey yok üzüntü veya kıskanma gibi okul bitmeden önce arkadaş olurum yani onla. Bari arkadaş kalalım.
Pes etme, iyi bir kıza benziyor.
Sonuna kadar hocam.

15 gün boyunca hiç mesaj atmayacağım ve o bana yazana kadar da yazmayacağım. Okul başladığında ise o benle konuşana kadar konuşmayacağım. Baktım hocam kızda değişen hiçbir şey yok üzüntü veya kıskanma gibi okul bitmeden önce arkadaş olurum yani onla. Bari arkadaş kalalım.
Dediğim gibi biraz yokluğunu hissettir, değerini anlasın. 15 gün boyunca kız ona neden tavırlı olduğunu zaten biliyor olacak. İnşallah duygularıda değişir. Bu arada sevdiğin biri ile arkadaş kalma bence ben kalmazdım. Çok çok seviyorsanız ilerde onun başka birisiyle birlikte olduğunu görüp yada arkadaşsınız, sevgilisiyle yaşadıklarını(bana şunu aldı, bugün buraya gittik vs.) diye gelip size anlatması kafanızı bozabilir.

Dediğim gibi biraz yokluğunu hissettir, değerini anlasın. 15 gün boyunca kız ona neden tavırlı olduğunu zaten biliyor olacak. İnşallah duygularıda değişir. Bu arada sevdiğin biri ile arkadaş kalma bence ben kalmazdım. Çok çok seviyorsanız ilerde onun başka birisiyle birlikte olduğunu görüp yada arkadaşsınız, sevgilisiyle yaşadıklarını(bana şunu aldı, bugün buraya gittik vs.) diye gelip size anlatması kafanızı bozabilir.
Sevgilisiyle yaşadıklarını anlatırsa felan kızabilirim ama alışacağım elbet benim de başka kız arkadaşım olacak alışacağız. Hocam instagram hesabını verebilir misin? Daha detaylı soru sormak isterim tabi müsaitsen.

Sevgilisiyle yaşadıklarını anlatırsa felan kızabilirim ama alışacağım elbet benim de başka kız arkadaşım olacak alışacağız. Hocam instagram hesabını verebilir misin? Daha detaylı soru sormak isterim tabi müsaitsen.
Sosyal medya kullanmıyorum mail verirsen numaramı gönderebilirim.

Buraya ne yazarsan yaz ne sorarsan sor ne yapacaksan onu yapacaksin yani buradaki öneriler aslında önemsiz sen zaten yapmak istediğin şey doğrultusundaki öneriye uyacaksin. Ne yapacaksan yap acilsanda sussanda farklı yollarla belli etsende sonuç pek degismeyecek. Merak insanı yediği için bu güdunu dindir en azından git efendi gibi konuş öyle mesaj falanla olmaz sonrasında her şey olacağına varır kasma.

Buraya ne yazarsan yaz ne sorarsan sor ne yapacaksan onu yapacaksin yani buradaki öneriler aslında önemsiz sen zaten yapmak istediğin şey doğrultusundaki öneriye uyacaksin. Ne yapacaksan yap acilsanda sussanda farklı yollarla belli etsende sonuç pek degismeyecek. Merak insanı yediği için bu güdunu dindir en azından git efendi gibi konuş öyle mesaj falanla olmaz sonrasında her şey olacağına varır kasma.
Kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübesi olan birileriyle konuşmak fikir yaratıyor bana ve hoşumada gidiyor buradakilerden fikir almak. Artık ben tepki vermemeye çalışacağım onun yaptığı hareketlere göre yöneleceğim ve buna çok dikkat edeceğim. Bu sefer akıllandım daha tembihli olacağım.
Suyuna git zamanla sever oda seni çat diye yüzüne söylemek olmaz.
Hocam daha kızla bir kere bile baş başa buluşmadım mesela bu bir eksi benim için. Okulda görüşüyoruz sadece. Yavaş yavaş buluşacak o beni ben onu tanıyacaktım fakat direk söyledim o arkadaşı yüzünden o kadar baskı uyguluyor ki sanki kız beni seviyor itiraf etmemi bekliyor son duruma gelince de şaaak diye bu kızla olmaz diyor. Bu sefer yavaş ve bilinçli davranacağım.

Kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübesi olan birileriyle konuşmak fikir yaratıyor bana ve hoşumada gidiyor buradakilerden fikir almak. Artık ben tepki vermemeye çalışacağım onun yaptığı hareketlere göre yöneleceğim ve buna çok dikkat edeceğim. Bu sefer akıllandım daha tembihli olacağım.

Böyle kasma. Kızla konuşmamaya falan gerek yok çocukça şeyler bunlar rahat ol merhabani günaydınini eksik etme bunun dışında gereksiz muhabbetlere girme kendin ol azcikda umarsız ol. Beklentini oldur. Hayal kurma işlerini birak. İyi gelecektir böyle yaparsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı