Sevdiğim kız kekoya gitti

Kız tarafından ağır friendzone yiyorum. Sarıldık falan diyor anlatıyor bana full ne yapmalıyım açılsam nasıl olur?

Hocam muhtemelen canını yakmak istiyor dedigine göre senin sevdigini biliyor. Açılabilirsin ama red yeme ihtimalin var. Canın yanar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam muhtemelen canını yakmak istiyor dedigine göre senin sevdigini biliyor. Açılabilirsin ama red yeme ihtimalin var. Canın yanar.

Reis tamam da canımı yakmak istiyorsa ben neden hala onun bu sahte samimiyetine katlanayım ki. Reddedilip acı çekerim sonra unuturum. Ama kız şu an harbi çok ağır şeyler diyor.

Okulda sevdiğim bir kız vardı. Kendisiyle 2-3 aydır konuşuyorum aşırı samimiyiz kızla arada dışarı çıkıyoruz falan. Dün yine kızla bir yere çıkıyorduk. Bana dedi ki "Okuldaki bir çocuk bana çıkma teklif etti" hemen kim olduğunu sordum ve kim olduğunu söyleyince yıkıldım. Keko biriydi çıkma teklif eden kişi. Ben beynimden vurulmuşa döndüm ve bana bundan 2-3 hafta önce de ben keko sevmiyorum demişti. Bugün işte kızla çocuğu okuldaki bankta beraber otururken gördüm. Bayağı bildiğiniz sohbet ediyorlardı. Sonra işte ben okuldan çıktım eve gidiyordum. Kızın çıktığı çocuk bana gelip dedi ki "Bir daha bu kızın yanında seni görmeyeceğim" falan diye atar yaptı. Kızı kaybettim gibi. Kıza da sordum iş nasıl gidiyor bayağı iyi gidiyor falan dedi. Ne yapmalıyım dostlar? Benim bu kızı o kekoya yâr etmemem lazım.
Herkes kendisi gibi birini bulur insanın kalbi kendisi gibi olana samimiyet duyar demek ki kızda öyle biriymiş ki onla çıkmış boşver değersiz biri için uğraşma.

Herkes kendisi gibi birini bulur insanın kalbi kendisi gibi olana samimiyet duyar demek ki kızda öyle biriymiş ki onunla çıkmış boş ver değersiz biri için uğraşma.

Kıza çocuğu anlatıyorum inkar ediyor yok öyle değil yanlış biliyorsun falan. Kendi vicdanına kalmış artık paşam.

Reis tamam da canımı yakmak istiyorsa ben neden hala onun bu sahte samimiyetine katlanayım ki. Reddedilip acı çekerim sonra unuturum. Ama kız şu an harbi çok ağır şeyler diyor.
Açılacağın zaman red yiyeceğini sende gayet iyi biliyorsun. Hem kızın hali hazırda sevgilisi varmış zaten. Bu durumdan önce seninle arkadaştan öte düşünmeyen kız bu olaylardan sonra şu an ki sevgilisini bırakıp sana geleceğini mi zannediyorsun? Bile bile uçurumdan paraşütsüz atlamak gibi bir şey bu. Bence buna gerek yok. Kızla aranızdaki muhabbeti kesmeye çalış ve odağını farklı yöne ver. Zaten kız şu an seni kıskandırmaya çalışıp bu lafları söylediğini varsayarsak senin onu aldırış etmemen ve odağını farklı yöne vermen onun zoruna gidecektir. Ne bileyim başka kız bulmaya çalış, samimi olduğun arkadaşın varsa onunla vakit geçir. Hem sana iyi gelir hem de o kızın zoruna gitmiş olur.

Okulda sevdiğim bir kız vardı. Kendisiyle 2-3 aydır konuşuyorum aşırı samimiyiz kızla arada dışarı çıkıyoruz falan. Dün yine kızla bir yere çıkıyorduk. Bana dedi ki "okuldaki bir çocuk bana çıkma teklif etti" hemen kim olduğunu sordum ve kim olduğunu söyleyince yıkıldım. Keko biriydi çıkma teklif eden kişi. Ben beynimden vurulmuşa döndüm ve bana bundan 2-3 hafta önce de ben keko sevmiyorum demişti. Bugün işte kızla çocuğu okuldaki bankta beraber otururken gördüm. Bayağı bildiğiniz sohbet ediyorlardı. Sonra işte ben okuldan çıktım eve gidiyordum. Kızın çıktığı çocuk bana gelip dedi ki "bir daha bu kızın yanında seni görmeyeceğim" falan diye atar yaptı. Kızı kaybettim gibi. Kıza da sordum iş nasıl gidiyor bayağı iyi gidiyor falan dedi. Ne yapmalıyım dostlar? Benim bu kızı o kekoya yâr etmemem lazım.
Bu hayatta hep ya tipten ya da iyi duygularımız suistimal edildiği için kaybediyoruz belki senle çıksa güzel dakikalarınız, anılarınız olacak ama bunu o kaybetti sen değil boş ver onu önüne bak Allah ayırmasın de geç. Bazen diyorum keko olsam veya 1 günlüğüne olabilsem nasıl olurdu kızlar açısından neyini beğendiğini öğrenmiş olurduk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı