Geroyain
Decapat
Daha fazla
Açılacağın zaman red yiyeceğini sende gayet iyi biliyorsun. Hem kızın halihazırda sevgilisi varmış zaten. Bu durumdan önce seninle arkadaştan öte düşünmeyen kız bu olaylardan sonra şu anki sevgilisini bırakıp sana geleceğini mi zannediyorsun? Bile bile uçurumdan paraşütsüz atlamak gibi bir şey bu. Bence buna gerek yok. Kızla aranızdaki muhabbeti kesmeye çalış ve odağını farklı yöne ver. Zaten kız şu an seni kıskandırmaya çalışıp bu lafları söylediğini varsayarsak senin onu aldırış etmemen ve odağını farklı yöne vermen onun zoruna gidecektir. Ne bileyim başka kız bulmaya çalış, samimi olduğun arkadaşın varsa onunla vakit geçir. Hem sana iyi gelir hem de o kızın zoruna gitmiş olur.
Vallahi hocam şu anlık öyle yapıyorum zaten. Elimden bir şey gelmemesi çok üzüyor işte.
Hocam İzmir'de oturuyorsanız yardımcı olabilirim![]()
Malatyadayım hocam. Teşekkür ederim.
Bu hayatta hep ya tipten ya da iyi duygularımız suistimal edildiği için kaybediyoruz belki senle çıksa güzel dakikalarınız, anılarınız olacak ama bunu o kaybetti sen değil boş ver onu önüne bak Allah ayırmasın de geç. Bazen diyorum keko olsam veya 1 günlüğüne olabilsem nasıl olurdu kızlar açısından neyini beğendiğini öğrenmiş olurduk.
Şunu da söylemek isterim kekoya giden kızlar kendileri diyor ben keko sevmiyorum diye. Sevdikleri adamları keko olarak görmüyolar herhalde. Anlatıyorum kıza böyle böyle adam tekin biri değil. Bana sadece yanlış biliyorsun diyor. Umarım bana yaşattığını yaşar.