Sevdiğim kız kekoya gitti

Açılacağın zaman red yiyeceğini sende gayet iyi biliyorsun. Hem kızın halihazırda sevgilisi varmış zaten. Bu durumdan önce seninle arkadaştan öte düşünmeyen kız bu olaylardan sonra şu anki sevgilisini bırakıp sana geleceğini mi zannediyorsun? Bile bile uçurumdan paraşütsüz atlamak gibi bir şey bu. Bence buna gerek yok. Kızla aranızdaki muhabbeti kesmeye çalış ve odağını farklı yöne ver. Zaten kız şu an seni kıskandırmaya çalışıp bu lafları söylediğini varsayarsak senin onu aldırış etmemen ve odağını farklı yöne vermen onun zoruna gidecektir. Ne bileyim başka kız bulmaya çalış, samimi olduğun arkadaşın varsa onunla vakit geçir. Hem sana iyi gelir hem de o kızın zoruna gitmiş olur.

Vallahi hocam şu anlık öyle yapıyorum zaten. Elimden bir şey gelmemesi çok üzüyor işte.

Hocam İzmir'de oturuyorsanız yardımcı olabilirim :)

Malatyadayım hocam. Teşekkür ederim.

Bu hayatta hep ya tipten ya da iyi duygularımız suistimal edildiği için kaybediyoruz belki senle çıksa güzel dakikalarınız, anılarınız olacak ama bunu o kaybetti sen değil boş ver onu önüne bak Allah ayırmasın de geç. Bazen diyorum keko olsam veya 1 günlüğüne olabilsem nasıl olurdu kızlar açısından neyini beğendiğini öğrenmiş olurduk.

Şunu da söylemek isterim kekoya giden kızlar kendileri diyor ben keko sevmiyorum diye. Sevdikleri adamları keko olarak görmüyolar herhalde. Anlatıyorum kıza böyle böyle adam tekin biri değil. Bana sadece yanlış biliyorsun diyor. Umarım bana yaşattığını yaşar.

Okulda sevdiğim bir kız vardı. Kendisiyle 2-3 aydır konuşuyorum aşırı samimiyiz kızla arada dışarı çıkıyoruz falan. Dün yine kızla bir yere çıkıyorduk. Bana dedi ki "okuldaki bir çocuk bana çıkma teklif etti" hemen kim olduğunu sordum ve kim olduğunu söyleyince yıkıldım. Keko biriydi çıkma teklif eden kişi. Ben beynimden vurulmuşa döndüm ve bana bundan 2-3 hafta önce de ben keko sevmiyorum demişti. Bugün işte kızla çocuğu okuldaki bankta beraber otururken gördüm. Bayağı bildiğiniz sohbet ediyorlardı. Sonra işte ben okuldan çıktım eve gidiyordum. Kızın çıktığı çocuk bana gelip dedi ki "bir daha bu kızın yanında seni görmeyeceğim" falan diye atar yaptı. Kızı kaybettim gibi. Kıza da sordum iş nasıl gidiyor bayağı iyi gidiyor falan dedi. Ne yapmalıyım dostlar? Benim bu kızı o kekoya yâr etmemem lazım.

Next ver geç.

Kızla arkadaş olarak takılmışsınız, o kız olmaz ve keko tiplerin kaybedeceği yoktur. O kız da onla sorun yaşadığında, geleceği ilk kapı siz olacaksınız. Kimsenin dert küpü olmaya da gerek yok. Herkes kendi yoluna.

Arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar dilerim. Sabah çok güzel bir haber aldım sizler söylemek isterim. Kız, çocuktan biraz soğuduğunu söyledi bana. Bitmiş değil her şey. Şimdi buna yoğunlaşsak?

Arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar dilerim. Sabah çok güzel bir haber aldım sizler söylemek isterim. Kız, çocuktan biraz soğuduğunu söyledi bana. Bitmiş değil her şey. Şimdi buna yoğunlaşsak?
Değmez hocam. Önce keko sevmem diyor, sonra sevgili oluyor, daha kendisine saygısı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Geroyain, bir de bunu güzel haber olarak mı anlatıyorsun? :D kızın yedek gideceği yer olmak istiyorsan buyur, kapı orası. Sonu daha da hüsran olur, benden demesi.

Hocam öyle demeyin kız pişman olmuş anlaşılan işte.

Değmez hocam. Önce keko sevmem diyor, sonra sevgili oluyor, daha kendisine saygısı yok.

Haklısınız da hocam işte gönül ferman dinleyemiyor.

Ben beynimden vurulmuşa döndüm ve bana bundan 2-3 hafta önce de ben keko sevmiyorum demişti.
Bir gencimiz daha söylemlerin ve eylemlerin tutarsız olduğunu tecrübe ediyor. :D

Neyse bu konudan çıkarılacak tek ders bu değil, diğer ders arkadaş olmak değil sevgili olmak istediğin bir kızla arkadaş gibi 2-3 ay kaybedersen o sürede birisi çıkar, kızı alır sen de arkasından bakarsın. Bundan sonrakilerde bir kızdan hoşlanıyorsan niyetini en başından belirt, kız zaten tamamen olumsuz bakmıyorsa görüşmeye devam eder, rezervasyonunu yaptır ki kızın gözü daha az dışarıdan geleceklerde olsun, kızın da seni tanıması için fazla uzun süre vermeden hedefe git. Görüşmezse de başka kız mı yok? Mutlaka hem beğenine hem kafana göre birilerini bulursun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı